19 Kasım Cumartesi Neler Oldu? 📢

2 Ocak Salı Neler Oldu? 📢

19 Kasım Cumartesi Neler Oldu? 📢

📱 Mark WhatsApp’ın Potansiyelini Kullanacak

Mark Zuckerberg sosyal medya platformların kullanıcı sayılarını açıkladı. Şu anda Instagram’ın 2 milyar, Facebook için 2,96 milyar ve WhatsApp için de 3,71 milyar olarak belirtti. Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın bu sayıya ulaşması şirket CEO’su Mark Zuckerberg’in para kazanma planlarını da ortaya koydu. Meta’nın düşmesi sonucunda yeni yollar aramaya çıkan Mark Zuckerberg yaptığı bir açıklamada WhatsApp ve Messenger için “muhtemelen işimizin bir sonraki temel direği olacak” dedi. Yani CEO, WhatsApp kullanıcı sayısının yüksekliğini para kazanmak için kullanacak.

19 Kasım Cumartesi Neler Oldu? 📢

📉 FTX Borsası Çöküşü Kripto Para Piyasasını Etkilemeye Devam Ediyor

FTX borsasının çökmesinden sonra kripto para piyasasında çöküş yaşanmış ve kripto paralar düşüşe geçmişti. Hong Kong’u kripto para platformu Genesis Block’u da derinden etkiledi. Platform tüm alım satım işlemlerini durdurma kararı aldı. Hong Kong merkezli kripto para platformu Genesis Block, bugün kullanıcılarına gönderdiği bir e-posta ile 10 Aralık tarihinde tüm alım satım işlemlerini durduracağını açıkladı. Şirketin CEO’su Wincent Hung, Reusters’a verdiği röportajda bu kararın FTX’în iflasının ardından riskli bir durumda kaldıklarını ve bu nedenle işlemleri durdurma kararı aldıklarını belirtti.

19 Kasım Cumartesi Neler Oldu? 📢

💊 3D Yazıcılarla Kişiye Özel İlaç Üretilecek

CurifyLabs isimli bir farmasötik şirketi, 3 boyutlu yazıcılar ile kişisel ihtiyaçlar doğrultusunda ilaç üretmenin bir yolunu buldu ve üretime başladı. Eskisi gibi artık eczanelerde satılan seri üretim ilaçlar yerine kişiye özel ilaçlar devreye girdi. Bu sayede dozaj gibi ayarlanabilecek şeyler daha iyi belirlenebilir olacak. İlaçların içindeki malzemeler çık ası ise mümkün olmayacak.

19 Kasım Cumartesi Neler Oldu? 📢

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.