/

13 Eylül-20 Eylül Oyun Dünyasında Yaşanan Gelişmeler

Girişim Haberleri olarak her hafta sizler için hazırladığımız Oyun Dünyasında Yaşanan Gelişmeler raporumuza hoş geldiniz. Her hafta oyun dünyasında yaşanan yenilikleri, yatırımları ve en son gelişmeleri sizler için derliyoruz. 6 Eylül- 13 Eylül 2023 tarihleri arasında yaşanan gelişmeler için hazırladığımız rapora buradan ulaşabilirsiniz.

İşte 13 Eylül 2023 ve 20 Eylül 2023 tarihleri arasında oyun dünyasında yaşanan gelişmeler!

Keyifli okumalar.

PUBG Nations Cup 2023’ün Şampiyonu Güney Kore Oldu

Oyun

15-17 Eylül tarihleri arasında Güney Kore’nin başkenti Seul’de gerçekleşen PUBG Nations Cup 2023’ün şampiyonu belli oldu. 16 ülkeden 64 oyuncunun katılımıyla tamamlanan PNC 2023’ün şampiyonu ev sahibi Güney Kore oldu.

15 ülkeyi yenerek şampiyonluğa hak kazanan Güney Kore hem turnuvanın özel ödülü 100.000 doların hem de Pick’em Challenge bağışlarının sahibi oldu. Geçtiğimiz yılın şampiyonu Birleşik Krallık, ikinci sırada yer alırken, onları Vietnam ve Arjantin takip etti. Diğer EMEA takımları Danimarka yarışmayı 6’ncı, Almanya 8’inci ve Türkiye ise 9’uncu sırada tamamladı.

Etkinliğin son gününde KRAFTON, PUBG: BATTLEGROUNDS’un 10. haritasının ön tanıtım fragmanını paylaştı. Fragman, oyunun ikonik karakteri, Lone Survivor, yanında “İHTİŞAM ŞEHRİ” ifadesiyle yer aldı.

Marvels Spider-Men 2’den Yeni Görüntüler ve Oynanış Videosu

oyun

20 Ekim 2023 itibariyle PlayStation 5’te yayına hazırlanan Marvels Spider-Men 2’ye dair yeni görüntüler ve oynanış videosu paylaşıldı. Özellikle kullanılan gelişmiş grafiklerle oyuncuların beğenisini toplayan Marvels Spider-Men 2, oyunculara geniş bir kostüm yelpazesi, dinamik oyun alanı ve yeni mutantlar sunmakta.

Marvel’ın yaratıcı yönetmeni Brayn Intihar, geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda oyunda da sık sık göreceğimiz Venom ve Peter Parker ilişkisini şu sözlerle açıkladı:

“Bağımlılık teması özellikle ortak yaşam nedeniyle oyunda yaygınlıkla kullanıldı. Bu bağımlılık temalarına gerçekten değinmek, bunun birinin kişiliğini nasıl etkileyebileceğini, etrafındaki insanları nasıl etkileyebileceğini, bunun yalnızca Peter’ı değil, aynı zamanda ona yakın olanları da nasıl etkilediğini gösterme isteğimiz için gerekliydi.”

Diablo Immortal’da Karanlık Yeniden Doğuş Güncellemesi 21 Eylül’de Çıkıyor

Oyun

Yaptığı güncellemelerin sıklığıyla adından söz ettiren Diablo Immortal’ın duyurduğu yeni güncellemesi 21 Eylül’de çıkacak olan “Karanlık Yeniden Doğuş” oldu.

Diablo’nun yeni güncellemesi olan ‘Karanlık Yeniden Doğuş,’ oyunculara yeni bir zindan ve mücadeleler sunuyor. Oyuncular bu güncelleme ile Tristram Katedrali ve Deli Kral’ın malikânesi gibi tanıdık mekanları keşfedebilecek. Ayrıca oyuna, Kanlı Geçit adında takım tabanlı bir PvP oyun modu da ekleniyor. Bu güncelleme, oyunculara yeni içerikler ve etkinlikler sunarken, bazı teknik geliştirmeler de içeriyor. Oyuncular, bu güncellemeyi deneyerek Diablo evreninde daha fazla macera yaşayabilecekler.

GAMEON Valorant Turnuvası’nın Şampiyonu: HOWL Espor

Oyun

GAMEON’un düzenlediği GAMEON VALORANT Turnuvası, 16 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilen ‘Büyük Final’ etkinliği ile tamamlandı. Turnuva’nın şampiyonu ise HOWL Espor oldu.

GAMEON Valorant Turnuvası’nda HOWL Espor, Galatasaray Espor’u 3-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Toplam 200 bin TL ödül dağıtılan turnuva, oyunseverler arasında büyük heyecan yarattı ve özel etkinliklerle oyunseverleri ağırladı. Türk Telekom’a ait olan GAMEON markası, oyun dünyasına katkıda bulunmaya devam edeceğini ve yeni turnuvalarla oyuncuları bir araya getirme çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Ubisoft’un Yeni Avatar Oyunu Geliyor

Oyun

Ubisoft’un heyecanla beklenen oyunu Avatar: Frontiers of Pandora için yeni bir fragman yayınlandı. Avatar: Frontiers of Pandora, ilk kez 2021 yılındaki E3 oyun fuarında duyurulmuş ve 2022 için bir çıkış tarihi belirlenmişti, ancak oyunun çıkış tarihi birkaç kez ertelendi. Şimdi ise oyunun çıkış tarihi yaklaşıyor. Geçtiğimiz günlerde PlayStation’un State of Play etkinliğinde, oyun için yeni bir fragman paylaşıldı. Avatar: Frontiers of Pandora, 7 Aralık 2023 tarihinde oyuncularla buluşacak.

Avatar: Frontiers of Pandora, oyuncuları kabilenin yaşlı üyeleriyle bir araya getirerek köklerine dönmeye teşvik ederken, Pandora’da evlerini korumak için farklı Na’avi gruplarını bir araya getirme görevi veriyor. Ayrıca, RDA’ya karşı yeni bir mücadeleye başlayan oyuncular, Pandora’da çeşitli ortamları ve yaratıkları keşfedecekleri açık bir dünyada yolculuğa çıkacaklar.

13-19 Eylül Global Gündem” raporumuzun detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #EkosistemRaporları Yazılarımız İçin Tıklayınız

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.