Zoom, İrlandalı Çalışan Deneyimi Platformu Workvivo’yu Satın Alıyor

Video konferans devi Zoom, İrlandalı çalışan deneyimi platformu Workvivo‘yu satın alarak işbirliği ve iletişim alanındaki hizmetlerini genişletmeyi hedefliyor.

İşin arkasında gerçek günlük yaşayan insanlar var. İş için yaşamayan, yaşamak için çalışan insanlar. Aidiyet duygusuna ihtiyaç duyan insanlar. Bu basit kavram, öncelikler ve talepler iş gününü ele geçirdikçe sıklıkla unutulur.

İş güçleri birkaç yıl önce olduğundan çok daha farklı göründüğünde, liderlerin yetenekleri elde tutmak ve şirket kültürünü sürdürmek için farklı düşünmeleri gerekiyor.

Günümüz iş gücü dağıtılmış durumda – insanlar evden çalışıyor, bir ofiste, uzak bir konumda, perakende katında ya da depoda ön saflarda, bir uçakta pilot ya da kabin görevlisi olarak, bir sağlık kliniğinde hemşire olarak veya bunların arasında herhangi bir yerde çalışıyor.

Aslında, ABD’deki çalışanların %70’i saha çalışanıdır. İş arkadaşlarına ve liderlerine bağlı hissetmek isteyen insanlar – nerede çalıştıklarından bağımsız olarak. Çalışanları bağlayarak ve kültürü sürdürerek bağlantı sağlamak artık “güzel bir şey” değil – bugünkü iş ortamında başarılı olmak için zorunlu hale geldi.

Zoom, Workvivo‘nun satın alınmasıyla platformunu genişletiyor ve müşterilerine çalışanları bilgilendirme, bağlı ve bağlantılı tutma yolları sunuyor.

2017 yılında kurulan Workvivo, gelişmiş iç iletişim ve bağlılık araçlarını, sosyal bir intraneti ve bir çalışan uygulamasını bir araya getiren modern, özelliklerle dolu bir çalışan deneyimi platformu sunar. Tüm bunlar, bir şirketin dijital ekosisteminin kalbini oluşturan merkezi bir merkezde birleştirilmiştir.

Workvivo’nun en iyi sınıfı teklifi, son üç yılda üç haneli büyüme kaydetmiştir ve dünya çapında yüzlerce müşteri tarafından kullanılır ve güvenilir, Liberty Mutual, Lululemon, Ryanair, Madison Square Garden ve Wynn Resorts gibi dünyanın en ünlü markalarından bazıları dahil.

Zoom‘un CFO’su Kelly Steckelberg,

“Workvivo ekibini Zoom’a katılmalarından dolayı heyecanlıyız. Workvivo’nun çalışan deneyimi platformunun gücü, sağlam iletişim ve bağlılık sunumu ile Zoom’un tümleşik işbirliği platformunu bir araya getirerek, organizasyonların çalışanlarının potansiyelini tam anlamıyla açığa çıkarmalarına ve şirket kültürlerini geliştirmelerine olanak tanır,” dedi.

“Workvivo, işletmelerin dünya çapında milyonlarca çalışana ulaşarak ve onları bağlı tutarak çalışan iletişiminde standartları belirlemiştir. Workvivo, kullanım kolaylığına ve tasarım sadeliğine öncelik vererek, Zoom’un DNA’sına mükemmel bir şekilde uyum sağlayan en iyi kullanıcı deneyimini sunar.”

Workvivo’nun CEO’su ve kurucu ortağı John Goulding şunları söyledi:

“Zoom’un hızlı yenilikler ve insan odaklı ürünler inşa etmeye sürekli bağlılığı, ekibe katılmaktan dolayı en heyecanlı olduğumuz şeydir. Platformumuz, eski, hantal iç iletişim araçlarını canlı ve tanıdık sosyal bir deneyimle değiştiriyor ve benzersiz seviyelerde kabul görmüş bir geçmişi var. Zoom ile birlikte harika şeyler inşa edebilir, işbirliğini daha anlamlı kılabilir ve bilgi işçilerinin ötesine geçerek, şirketten kopuk hisseden çalışanlara ulaşabiliriz.”

Bu satın alma ile Zoom, modern işi mümkün kılan ve dijital öncelikli iş yerini güçlendiren en iyi uçtan uca işbirliği platformunu sunmaya yönelik evrimine devam etmektedir.

İşlem kapanışının ardından, Zoom, Workvivo’nun yeteneklerini platformuna entegre etmeyi ve en iyi sınıf çalışan deneyimi sunmayı planlamaktadır. Workvivos’un kurucuları John Goulding ve Joe Lennon ve tüm Workvivo ekibi, çalışan deneyimi inovasyon stratejisini yönlendirmede önemli rol oynayacaktır.

İşlemin, 2024 mali yılı 1. çeyrekte tamamlanması beklenmektedir. İşlem şartları açıklanmamıştır.

Zoom, Workvivo‘yu satın alarak, platformunu genişletiyor ve müşterilerine çalışanları bilgilendirme, bağlı ve bağlantılı tutma yolları sunuyor. Bu satın alma ile Zoom, modern işi mümkün kılan ve dijital öncelikli iş yerini güçlendiren en iyi uçtan uca işbirliği platformunu sunmaya yönelik evrimine devam etmektedir.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır.

En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir.

Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Zoom Haberleri  Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.