/

YouTube Playables Deneme Süreci Başladı!

YouTube Playables

Youtube kullanıcılarının mobil ve masaüstü platformlarda hyper-casual oyunlar oynayabilecekleri Playables’ın test süreci başladı.

Bu yazın başında “Playables” özelliği üzerine çalışmalar yaptığını açıklayan ve bu özelliği YouTube üzerinde geliştireceğini belirten Google, YouTube Playables’ın test sürecini başlattı. Henüz deneme aşamasında olan bu özellik sayesinde kullanıcılar, YouTube’un mobil ve web platformlarında online oyunlar oynayabilecek.

Herkese açık bir test sürecinde olan YouTube Playables özelliğine, platformun ana sayfasında bulunan “Playables” adlı yeni sekmeden ulaşılabilecek. Sürecin herkese açık bir şekilde gerçekleşeceğini duyuran şirket, Playables özelliğine şimdilik sınırlı sayıda kullanıcının erişebileceğini belirtti.

fredrick tendong m1g4 dczgcc unsplash scaled 1

Google geliştirilen yeni özelliğin kullanımını hakkında şu sözlerle açıkladı:

YouTube, şu günlerde “Playables” olarak adlandırılan yeni bir deneyimi test ediyor. Playables’da, masaüstü ve mobil cihazlarda doğrudan YouTube üzerinde oynatılabilen oyunlar yer almakta. Eğer bu denemenin içinde bulunuyorsanız, YouTube Ana Sayfa’nızda diğer içeriklerin yanında yer alan “Playables” bölümünü göreceksiniz.Kullanıcılar, YouTube Playables geçmişini görüntüleyerek kontrol edebilecekler.”

Uzun bir süredir kullanıcılarına eğlenceli ve bilgilendirici içeriklerle zaman geçirme şansı sunan YouTube, hizmet yelpazesini renklendirerek yeni bir deneyimle karşımıza çıkıyor. Özellikle oyun sektörünün oldukça hareketli olduğu bu dönemde YouTube’un bu hamlesi nasıl bir geri dönüş alacak hep beraber göreceğiz.

Nasdaq Borsası’nda Halka Arza Hazırlanan ARM, Apple ile Yeni Bir Anlaşmaya İmza Attı” içeriğimizin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Teknoloji İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.