/

Yerli Girişim Yeşil Paket, 55 Milyon TL Değerleme Üzerinden 8 Milyon TL Yatırım Aldı!

Yeşil Paket

Türkiye’nin ilk tamamen elektrikli kurumsal teslimat çözümü olan Yeşil Paket, geçtiğimiz günlerde kitle fonlama aracılığı ile çıktığı yatırım turunu tamamladı. Yerli girişim Yeşil Paket, 55 milyon TL değerleme üzerinden 8 milyon TL yatırım aldı.

Türkiye’nin ilk tamamen elektrikli kurumsal teslimat çözümü olan Yeşil Paket, geçtiğimiz günlerde kitle fonlama aracılığı ile yatırım turuna çıkmıştı. Yerli Girişim 55 milyon TL değerleme üzerinden 8 milyon TL yatırım hedefini kısa bir sürede tamamlayarak büyük bir başarıya imza attı.

Yeşil Paket elde ettiği bu finansal kaynakla kısa süre içerisinde başta Antalya olmak üzere büyük şehirlerde yaygınlaşma amacıyla çalışmalarını hızlandıracak. Yeşil Paket Kurucusu Kaan Murat Ayvaz, 3 yıl içerisinde firmanın 30 farklı şehirde yaygınlaşacağını, yeni yatırımcılar ve yeni paydaşlar ile Yeşil Paketin Türkiye’nin en değerli girişimlerinden biri olma yolunda hızla ilerlediklerini belirtti

Yeşil Paket

Bir yıl önce Isparta’da faaliyetlerine başlayan Yeşil Paket hızlı bir büyümeyle bölgenin parlayan yıldızlarından biri haline geldi. Yeşil Paket kurucusu Kaan Murat Ayvaz’ın önderliğinde Isparta ve Anadolu’da Startup ekosisteminin gelişimine büyük bir katkı sağlayan Yeşil Paket yatırım turunda elde ettiği 8 Milyon TL’nin %95’lik kısmında yine kendi şehrindeki yatırımcılardan aldı

Hem girişimin hem yatırımcıların tamamen Anadolu’dan olduğu bu yatırım turu girişimciliğin büyükşehirlere sıkıştığı bu dönemde örnek teşkil edecek bir başarı hikayesi ortaya çıkardı. Antalya, Isparta, Afyon ve Burdur bölgesinin ilk kitle fonlama girişimi olan Yeşil Paket bölgenin girişimcilik ekosisteminde ilkleri başararak nice girişimlere motivasyon kaynağı sağladı.

Yeşil Paket Hakkında

Yeşil Paket Lojistik Limited Şirketi 2022 yılında Isparta şehrinde faaliyetlerine başlamıştır. Geleceğe dönük yeni nesil lojistik servisi oluşturmak adına kurulan Yeşil Paket, egzos salınımı olmayan, gürültü kirliliği yaratmayan, fosil yakıt kullanmayan elektrikli araçları ile son km paket teslimatı yapmaktadır. İhtiyaç duyduğu enerjisinin tamamını ise yenilenebilir enerji kaynaklarından sağlayarak geleceğimizi koruyan, doğa dostu bir hizmet sunmaktadır.

14-21 Ekim 2023 Yatırım Alan Girişimler” raporumuza buradan ulaşabilirsiniz.

Agra Fintech Yatırım Aldı” içeriğimize buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #YatırımHaberleri İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.