/

Wondercraft’a 3 Milyon Yatırım!

Wondercraft

Yapay zekâ ses teknolojisi platformu olan Wondercraft, 3 milyon dolarlık tohum turu ile büyümeyi planlıyor. Kullanıcılarına stüdyo kalitesinde ses prodüksiyonları üretme olanağı sağlayan Wondercraft, beta sürümünden bu yana 30.000’den fazla kullanıcı tarafından kullanıldı.

Yapay zekâ ses teknolojisi girişimi Wondercraft bugün, platformunu büyütmek ve geliştirebilmek adına 3 milyon dolar değerinde bir yatırım topladığını açıkladı. Wondercraft; podcast’ler, sesli kitaplar, reklamlar ve kurumsal iletişim için profesyonel, stüdyo kalitesinde ses oluşturmada lider bir platform olarak biliniyor.

Wondercraft

Wondercraft, kullanıcıların podcast ve reklamlardan makale ve sesli kitaplara kadar çeşitli projelere profesyonel ses eklemeleri için hazır şablonlar sunuyor. Palantir mühendisleri Dimitris Nikolaou, Acast‘ın eski COO’su Oskar Serrander ve Spotify ve iHeartmedia‘da yönetici olan Youssef Rizk tarafından kurulan Wondercraft, yapay zekâ destekli araçlar ve şablonlar kullanarak stüdyo kalitesinde ses, çeviri ve dublaj oluşturmayı mümkün kılıyor.

Wondercraft, platformunu ölçeklendirip geliştirmek için aldığı 3 milyon dolarlık yatırımla kullanıcılarına daha fazla özellik ve fırsat sunmayı hedefliyor. 2023’te beta olarak hizmete giren platform, halihazırda 30.000’den fazla kreatif, yazar, girişimci, reklamcı ve marka tarafından kullanılıyor. Yatırımın ElevenLabs ve Diary of A CEO podcast’inin sunucusu Steven Bartlett gibi önemli isimlerin katılımıyla gerçekleştiği belirtiliyor. Bu yatırımın Wondercraft’ın yeteneklerini artırarak kullanıcı deneyimini daha da iyileştirmesi ve platformun etkileşim alanlarını genişletmesi bekleniyor.

Barbaros Özbuğutu, DeBa Ventures’ın 30 Milyon Dolarlık Yeni Fonunu Duyurdu” içeriğimizin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #YatırımHaberleri İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.