/

Güç Elektroniğinde Sistem Verimliliğini Sağlayan Wise-integration Yatırım Aldı

Wise-integration

Güç elektroniğinde sistem verimliliği üzerine odaklanarak performans artırıcı yöntemler üzerine çalışan girişim Wise-integration, B serisi finansman turunda 15 milyon  € yatırım aldı.

Güç elektroniğinin temellerindeki malzeme teknolojilerinin geliştirilmesiyle verimliliğin artırılması çalışmalarında faaliyet gösteren Wise-integration, B serisi yatırım turunda 15 milyon € yatırım aldı.

Yatırım turunda ; Supernova Invest, BNP Paribas Development, Crezur, CASRA Capital, Region Sud İnvesstisement ile Angels for Greentech’in yer almasıyla gerçekleştirilen  anlaşmada yer alan finansmanın, girişimin pazar payını global anlamda genişleterek ürün gamını rekabetçiliğin korunması bazında güçlendirilmesi için yapılacak çalışmalarda kullanılacağı belirtildi.

Girişimin güç kaynakları özelinde geliştirmiş olduğu teknoloji,  elektronik sistemlerin yer aldığı birçok endüstriyel uygulamada yer alıyor. Sektör bazında bu teknolojinin kullanıldığı alanlar; otomotivden tüketici elektroniğine, veri merkezlerinden dijital kontrol sistemlerine kadar birçok yerde kendisine yer buluyor.

Girişimin üzerinde çalışmış olduğu iki temel ürünün özellikleri ise şu şekilde:

WiseGan: Elektroniğin malzeme temelindeki gücünü göstermesiyle bilinen GaN bileşimi, yüksek frekanslı ve yüksek güç içeren cihazlarda oldukça yüksek bir oranda kullanım avantajına sahip. Güç yoğunluğu yüksek ve enerji tüketimi fazla olan elektronik devre mekanizmalarında verimliliğin artırılmasında katkı sağlıyor.

WiseWare: Güç elektroniğinin temeli olarak geliştirilen GaN bileşimine sahip elektronik devre mekanizmalarının üretiminde yer alan proseslerin izlenmesi için oluşturulan dijital kontrol mekanizması, endüstriyel aşamada meydana gelen tüm işlemlerin izlenmesini kolay hale getirerek enerji verimliliğini maksimum noktaya taşıyor.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #YatırımHaberleri İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.