Walkers Nedir? Adım Atarak Kazanmak

Dijitalleşen dünyada zamanla azalan günlük hareket miktarımız pandemiyle tamamen kısıtlanmıştı.  Pandemiyle birlikte vücudumuzun ihtiyaçlarından olan hareket etmeyi kısıtladığımızda maalesef obezite sorunları oldukça arttı.

Hareketsizliğin artmasıyla birlikte daha az kalori yakacağımızdan dolayı daha fazla kilo alırız. Bu kilo artışıyla zaman içinde kas ve iskelet rahatsızlıkları, eklem rahatsızlıkları baş gösterir. Uzmanlara göre günde en az 10.000 adım atmamız gerektiğini biliyor muydun? İllaki 10.000 adım atmalısın demiyorum tabii ki. Daha az yada daha çok adım atman kötü bir şey değil. Önemli olan hareketli bir yaşam alışkanlığını edinmek. Dans edebilirsin yada spor salonlarına gidip çokça efor sarf ederek pandemi zamanı aldığın kiloları yok edebilirsin ama bence çok daha iyi bir seçenek daha var: Yürüyüş yapmak.

walkers

 

10.000 adım atmak gerektiğini söylemiştim, 10.000 adımı atmak yaklaşık bir saatini alır. Bu bir saatte sevdiğin sanatçının yeni albümünü, bir podcast bölümünü bitirmek için yeterli bir süre. Bir saatlik yürüyüşte yaklaşık 500 kalori yakarsın. Bu da bir ayda yaklaşık 2 kilo vermeni sağlar. Bu rakamlar her gün aynı kaloriyi aldığın sürece geçerli. Eğer kalori miktarını azaltırsan verdiğin kilo artacaktır.

Peki yürümenin faydaları nelerdir?

  1. Metabolizmayı hızlandırır
  2. Bel ve boyun ağrılarını hafifletir
  3. Stresi azaltır
  4. Yaşlanmayı geciktirir
  5. Uyku düzenini destekler.

Şimdi sana hem yürüdükçe fit ve sağlıklı kalmana yardımcı olan hem de adımlarını puana dönüştürüp bu puanlarla bütçene destek olabilen bir uygulama olduğunu söylesem. Walkers ihtiyacımız olan hareket etmeyi günlük bir alışkanlık haline getirmemiz için motive eden bir uygulama. Yürüyüş yapmayı alışkanlık edinmenize çok yardımı dokunacak.

walkers

Walkers gün içinde attığın adımları hesaplıyor ve bu adımları istersen bağışa istersen Walkers Market’te seçili mağazalardan indirimlerde kullanmana izin veriyor.

Yapman gereken şey basit. Uygulamayı indirip hesap oluşturuyorsun ve bir kez çalıştırıyorsun. Walkers gün içinde ister iç mekan olsun ister dış mekan, tüm adımlarını sayar. Attığın her 100 adım ile 1 Walkers Puanı kazanırsın. Adımlarını Walkers puanlarına dönüştürdükten sonra uygulama marketinde puanlarını kullanabilirsin.

Artık yürüyüşlerinde Walkers kullanmaya başladın. Gün içinde 5000 adım attığında 50 Walkers Puanın olur. Bir ayda 1500 Walkers puanın olur ve marketteki indirimlerden yaklaşık 30 tanesinden yararlanabilirsin. Böylece ayda yaklaşık 100 TL tasarruf etmiş olursun. Hem bütçen hem de sağlığın için büyük bir iyilik, değil mi?

İyilik demişken, istersen attığın adımları bağışlayarak dünya ve çevrene de iyilik yapabilirsin. Günde 5000 adımdan fazla atıyorsan ve 50 WP sana yeterli gelmiyorsa , ki marketteki indirimler daha fazla puan sahibi olmanı isteyecek cinsten, o zaman makul bir fiyat karşılığında üyeliğini Pro üyeliğe yükseltebilirsin. Pro üyelikle birlikte kazandığın puanlar ikiye katlanır yani ayda 3000 Puan kazanarak daha fazla indirimden yararlanabilirsin. Walkers ile yürüyüşlerini daha anlamlı hale getirebilirsin ve benim tavsiyem Pro üyeliğe yükseltmen yönünde. Hem daha fazla Puanın olur hemde marketteki mükemmel fırsatlardan daha fazla yararlanabilirsin.

Ayrıca bu güne kadar 60’tan fazla markayla iş birliği yapan Walkers, ELYT ile birlikte yeni NFT koleksiyonunu yayınladı. Cyberpunk temasıyla birlikte Seviye 1 ve Seviye 2 kartlardan oluşan koleksiyon kullanıcılarına Ücretsiz Walkers PRO Üyeliği ve sürpriz ödüller vaat ediyor.

Walkers kullanıcıları:

900 WP harcayarak %90 Seviye 1, %10 Seviye 2 kart çıkma şansı olan Zero NFT Pack,

1600 WP harcayarak %50 Seviye 1, %50 Seviye 2 kart çıkma şansı olan One NFT pack alabilirler.

3 adet Seviye 1 kart ve 1 adet Seviye 2 kart kullanan kullanıcılar Ücretsiz Walkers PRO Üyeliği kazanabilecekler.

Artık seni her gün yürüyüş yapman için motive eden bir dostun var. Walkers sayesinde daha sağlıklı bir hayata merhaba de.

Daha ne duruyorsun? Hemen Walkers’ı indirerek adımlarına değer kat.

İşte Walkers İndirme Linkin:http://onelink.to/walkers

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.