Vanora Ventures, Girişimcilikte Yeni Nesil Teknolojik Partner!

vanora ventures

Türkiye’nin dikkat çeken Venture Studio’su, Vanora Ventures, girişimcilere sadece fikir aşamasında değil, teknolojik altyapı oluşturma sürecinde de destek veriyor.

Teknolojik Altyapı ve Nakdi Destekle Yanınızda

Girişimcilerin teknolojiye dair tecrübe ihtiyacını ortadan kaldırarak onlara iş fikirlerini gerçekleştirme şansı tanıyan Vanora, bu süreçte 50.000 dolarlık nakdi destekle de girişimcilerin yanında.

Girişimcilikte Yeni Bir Soluk: Co-founder Rolü

Girişimcilik ekosisteminde yeni bir girişimin kuruluşundan yatırım sürecine dek yaşayabileceği birçok zorluk bulunmaktadır. Bu noktada Vanora, co-founder (eş kurucu) rolünü üstlenerek girişimcilere bu süreçte rehberlik ediyor. Vanora’nın bu benzersiz yaklaşımı, başarılı iş fikirleriyle bilinen Smart Advice ve Medialyzer gibi girişimlerin ortaya çıkmasında da etkili olmuş.

Teknolojik Yükten Arındırılmış Girişimcilik

Vanora Ventures

Kurucu ortaklardan Can Üzüm, başarılı teknoloji girişimlerinin arkasında genellikle kapsamlı bir teknolojik altyapı bilgisi olan girişimcilerin bulunduğunu belirtiyor. Ancak her girişimci, bu alanda derinlemesine bilgi sahibi olmayabilir. İşte bu noktada Vanora Ventures devreye giriyor. Üzüm, girişimcilerin teknoloji odaklı yüklerini hafifletmek için Vanora’nın elinden geleni yaptığını vurguluyor.

Bütünsel Destek: Vanora’nın Farkı

Vanora’nın sunduğu sadece teknolojik destek değil. Kurumsal kimlik oluşturma, yatırımcı sunumları hazırlama ve ürünün UI/UX aşamalarında da girişimcilere yardımcı oluyorlar. Abdurrahman Beşinci, bu kapsamlı desteğin aslında bir co-founder’dan beklenen destekten çok daha fazlası olduğunu belirtiyor.

Sektör Profesyonellerinden Vanora Yorumları

Vanora Ventures

Metis Ventures’dan Yiğit Arslan ve Domino Ventures kurucusu Mustafa Kopuk gibi sektör profesyonelleri, Vanora’nın venture studio yapısının girişimcilere sunduğu faydaların altını çiziyor. Can Üzüm’ün belirttiğine göre Vanora, “VON” ve “GROVT” isimli iki programla girişimcilere destek olmaya devam ediyor.

Vanora’dan Girişimcilere Özel Rehberlik

Vanora Ventures’ın Strateji Direktörü Elif Marangoz da girişimcilikte birlikte hareket edilen bir partnerin, yani bir yazılım şirketiyle çalışmanın ötesinde, gerçek anlamda bir takım arkadaşının önemine vurgu yapıyor.

Türkiye’nin Girişimcilik Ekosistemine Katkı

Vanora Ventures’ın Türkiye girişimcilik ekosistemine sağladığı bu değerli katkılar, yeni başarılı start-up’ların ortaya çıkmasını teşvik ediyor.

Vanora Ventures belgeseline buradan ulaşabilirsiniz.

Varona Ventures hakıkında detayı bilgiye aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Vanora Ventures: www.vanoraventures.com/tr

Von Programı: www.vanoraventures.com/tr/von

Grovth Programı: www.vanoraventures.com/tr/grovth

Instagram: www.instagram.com/vanora.ventures

Linkedin: www.linkedin.com/company/vanoraventures

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.