Twitter Fleets Özelliğini 3 Ağustos’tan İtibaren Kullanıma Kapattı!

Snapchat ile başlayan, daha sonrasında Instagram ve Whatsapp’ın ardından Twitter’a gelen hikaye özelliği furyasında Twitter ”Fleets” yolun sona geldi.

Anlık düşünceleri paylaşma ve kullanıcıların ”sohbete katılırken kendilerini daha rahat hissetmelerine” yardımcı olacağı fikriyle Twitter’da Fleets adıyla hayata geçirilen uygulama kullanıma açıldığından beri beklenilenden daha az kullanılması yüzünden Twitter bu özelliği kaldırma kararı aldı.

2020 yılında bazı ülkelerde denemesi yapılan ve Kasım ayında tüm dünyanın kullanımına sunulan özellik, resmi olarak 14 Temmuz’da yapılan açıklamada 3 Ağustos 2021 tarihinden itibaren özelliğin kullanılamayacağı belirlenmişti.

fleets
fleets

Uygulama sunulurken yapılan açıklamada şu ifadeler yer verilmişti:

“Kullanıcılar, metin, Tweetler, fotoğraflar veya videolar ile Fleet oluşturabilecek ve Fleet’lerini çeşitli arka plan ve metin seçenekleriyle özelleştirebilecek. Fleets’de bir Tweeti paylaşmak için Tweetin altındaki “Paylaş” simgesine ve ardından “Fleet’de Paylaş” a basmak yeterli oluyor. Sonra, bazı metin veya emojilerle bunun hakkında ne düşündüğünü kullanıcı ekleyebilir. Yakın zamanda, çıkartmalar ve canlı yayın özelliği Fleets’de mevcut olacak.” 

 

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

 

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

TELEGRAM 1000 KİŞİYE KADAR VİDEO KONFERANS GÖRÜŞMELERİNE İMKAN SAĞLAYACAK

PRIME GAMING AĞUSTOS AYI ÜCRETSİZ OYUNLARI BELLİ OLDU

En Etkili 7 Kripto Para ve Blok Zincir Girişimcisi

Online Sertifika Eğitimleri Alabileceğiniz 5 Site

Twitter’dan Gelir Elde Etmek:Biletli Sohbet Odaları

Twitter’ın Clubhouse’a Rakip Olan Spaces Özelliğine Yeni Eklemeler Geliyor!

CLUBHOUSE’UN ANDROID ALTERNATİFİ TWITTER SPACE

 

 

 

 

 

Ayça Doğan

Gezmeyi, hayal kurmayı, yeni kültürleri ve dilleri öğrenmeyi seven bir üniversite öğrencisiyim. Okumak ve devamlı araştırarak kendime bir şeyler katmak ve bunları insanlarla paylaşmak beni ben yapan temel yapı taşlarından.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.