/

TikTok’tan Yeni Hamle: Uygulama İçi Sosyal Özellikler

Tiktok

TikTok başta mesajlaşma özelliği olmak üzere tüm uygulama içi sosyal özelliklere yoğunlaşmayı hedefliyor.

Birçok sosyal medya platformu yaptığı yenilikleri bizlere hemen hazır bir şekilde sunuyor olsa da TikTok bunlardan biri değil. TikTok, kullanıcıları için adeta keşfedilmeyi bekleyen bir okyanus gibi. Belli ki TikTok, kullanıcılarının bu okyanusta boğulmalarını değil aksine kendi uygulaması içinde sosyalleşebilecek alanlar bulmalarını istiyor ve bu alanda kendisini geliştiriyor.

TikTok’un Yeni “Social” Ekibi

Başta mesajlaşma olmak üzere uygulama içi yeni sosyal özellikler geliştirmeyi amaçlayan ByteDance, işe yeni bir “Social” ekibi kurarak başladı. TikTok’u videolu içerik platformundan sosyal bir ağ haline getirmeyi amaçlayan bu ekibin ana hedefi TikTok’un mesajlaşma özelliği ile aktif kullanıcı bağlantıları kurmak olacak.

TikTok

Kurulacak yeni ekip için iş ilanları yayınlayan ByteDance şimdilik mühendislik lideri, ürün yöneticisi ve backend teknoloji lideri gibi pozisyonlar için ekip üyesi arayışında. TikTok, başta ürün yöneticisi olmak üzere yeni kurulacak ekibin her üyesinin sosyal bir tutku ve meraka sahip olmasını istiyor.

Geçtiğimiz günlerde sizlere Instagram’ın Reels süresini uzatarak TikTok’a olan benzerliğini arttıracağı haberini vermiştik. Neredeyse tüm sosyal medya platformları içeriklerini TikTok’a benzetirken, ByteDance’den gelen bu köklü değişiklik sektörde rüzgarın yönünü değiştirecek mi hep beraber göreceğiz.

Gmail’e Emoji Tepkileri Geliyor” içeriğimizin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.