//

TeklifimGelsin, Startup Wise Guys’tan Yatırım Aldı!

Teklifim Gelsin

TeklifimGelsin, Startup Wise Guys’tan yatırım aldı!

TeklifimGelsin ne yapıyor?

Teklifim Gelsin

TeklifimGelsin, kişiselleştirilmiş finansal pazar yeri olarak hizmet veren bir teknoloji girişimidir. Girişim, bankalar ve son kullanıcıların iletişimini dijitale taşımayı hedeflemektedir. Finansal kuruluşların kredi kartı gibi finansal ürünlerinin karşılaştırılmasına ve listelenmesine olanak tanır. Kullanıcılar, farklı bankaların ürünlerini karşılaştırarak seçtikleri ürünlere kolaylıkla başvurabilir.

İTÜ Çekirdek Ön Kuluçka Programı kapsamında İhsan Cem Zararsız ve Ertuğrul Hakan Biri tarafından Ocak 2021’de kurulan TeklifimGelsin, yeni yatırımla birlikte uluslararası pazarda faaliyetlerine hız vermeyi ve yeni pazarlara açılmayı planlıyor.

TeklifimGelsin Kurucu Ortağı ve CEO’su İhsan Cem Zararsız, kuruldukları günden bu yana aldıkları yatırımları hiçbir zaman sadece maddi katkı olarak görmediklerini, yatırımcılarının sadece girişimlerine değil, vizyonlarına, hedeflerine ve heyecanlarına da yatırım yaptıklarına inandıklarını belirtti.

Yatırım detayları

Teklifim Gelsin

Startup Wise Guys, TeklifimGelsin’in iş modeli ve teknolojisi üzerinde çalışmalarını desteklemek için bir yatırım yaptı. Yatırım, TeklifimGelsin’in gelişimini hızlandırmak ve kullanıcılarının deneyimini geliştirmek için kullanılacak.

Bankalar ve diğer finans kuruluşlarıyla entegrasyonlar sayesinde kişiye özel kredi, kredi kartı ve yatırım gibi teklifler sunan bir finans pazar yeri olan TeklifimGelsin’in 2,4 milyon dolar yatırım almıştı. TeklifimGelsin, Startup Wise Guys’dan da bir yatırım daha aldı. TeklifimGelsin ve Startup Wise Guys arasındaki yatırım anlaşmasının finansal koşulları açıklanmadı.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.