//

Stacked, 12,9 milyon dolar yatırım aldı!

Stacked, 12,9 milyon dolar yatırım aldı!

Web3, teknoloji ve internet dünyasının geleceği olarak görülüyor. Günümüzde birçok girişimin halihazırda başarılı olmuş formülleri Web3 dünyasına taşıdığını görmekteyiz. Bu girişimlerden biri olan Stacked, yeni bir yatırım aldığını açıkladı.

Stacked 12,9 milyon dolarlık yatırım aldı

stacked 1

Stacked tarafından edinilen bilgiler doğrultusunda, A serisi yatırım turunda girişim, tam tamına 12,9 milyon dolar yatırım aldı! Stacked’in 12,9 milyon dolarlık yatırım turunun kripto odaklı yatırımlar ile tanınan ABD merkezli Pantera Capital liderliğinde gerçekleşti.

Yatırım turuna, Pantera Capital’ın haricinde katılan isimler arasında Z Venture CapitalLINE VenturesYJ CapitalGFR FundScale AI kurucusu Alexandr WangGOAT CEO’su Eddy Lu ve OnePlus – Nothing kurucu ortağı Carl Pei yer aldı.

Twitch benzeri bir platform olacak

stacked web3 2

Geçtiğimiz yıl Mart ayında Alex Lin liderliğinde Los Angeles’ta kurulan Stacked, Web3 oyuncuları için Twitch benzeri bir platform geliştirdiğini duyurmuştu. Web3 oyuncuları için canlı yayın odaklı bir platform üzerinde çalışmalarına devam eden Stacked, önümüzdeki Aralık ayında Kuzey Amerika pazarı için bu platformun kullanıma sunulacağını da belirtti.

Girişimin ana hedefinde ise Kuzey Amerika pazarının ardından Latin Amerika, Hindistan ve Güneydoğu Asya pazarlarına açılabilmek yer alıyor. Şirket tarafından aktarılan bilgilere göre alınan 12,9 milyon dolarlık yatırım, şirketin yeni pazarlara açılabilmesi ve ekibini büyütmesi için kullanılacak. Son olarak Stacked’in kısa süre önce Valhalla isimli bir NFT koleksiyonu yayınladığını da hatırlatmak gerekiyor.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.