/

Markalara Rakip Takip Hizmeti Sunan Senkrondata, İlk Yatırım Turunu 3.4 Milyon Euro Değerleme ile Tamamladı

Senkrondata

Markalar için rakip takip hizmeti sunan Senkrondata, Startup Wise Guys’dan 3.4 milyon Euro değerleme ile aldığı yatırımla ilk yatırım turunu tamamladı.

2020 yılında Okan Bircan tarafından faaliyetlerine başlayan Senkrondata girişimi marka ve ürün yöneticilerinin rakip takibi için harcadığı tüm zamanı neredeyse sıfıra indirerek, süreçleri kolaylaştırmayı amaçlıyor. Senkrondata’nın yakın zamanda patent başvurusu ile desteklediği ürün eşleştirme algoritmaları, on binlerce ürünü farklı rakip web siteleri üzerindeki ürünler ile eşleştiriyor ve mail uyarıları kullanıcılarını bilgilendiriyor.

Senkrondata geliştirdiği algoritmalarla hiçbir ürünü göz ardı etmeden markaların rekabetçi fiyatlar sunmasına olanak tanıyarak gelirlerini arttırabilmelerine ve daha da ötesi tüm rekabet analizlerini gerçek-zamanlı olarak kullanıcılarına sunuyor.

Senkrondata’nın hedefinde rekabetin yoğun olduğu sektörler var. Sunduğu gerçek-zamanlı rekabet verileri ile tüm markaların pazarlama stratejisi, optimizasyon ve performanslarını iyileştirmelerine olanak sağlıyor. Senkrondata’nın müşteri portföyünde modadan teknolojiye, gıdadan otomotive farklı sektörlerden global markalar bulunuyor.

Senkrondata

2020’den bu yana rakip takip hizmetleri sunan yerli girişim Senkrondata, Startup Wise Guys’dan aldığı  3.4 milyon Euro değerleme yatırım ile ilk yatırım turunu tamamladı. Startup Wise Guys’dan 3.4 milyon Euro değerleme ile aldığı yatırımla, ilk yatırım turunu tamamlayan Senkrondata girişiminin kurucusu Okan Bircan, yatırımla ilgili düşüncelerini şu sözlerle aktardı:

 “Startup Wise Guys bizimle bir yatırımcıdan daha çok bir partner gibi hareket ediyor. Startup Wise Guys yatırımıyla birlikte global ölçeklenme üzerine yoğun bir mentörlük ve eğitim sürecinden geçiyoruz. Senkrondata’nın büyümesini stratejik açıdan destekleyen bu yatırımı aldığımız için gayet memnunuz.”

Senkrondata ekibi aldıkları yeni yatırımı bu yıl hizmete sundukları sektörel panellerini daha fazla müşteriye ulaştırmak ve hizmet verdikleri ülke sayısını artırmak için kullanacaklarını belirtti.
Ayrıca, bugüne kadar binlerce web sitesi üzerinden rekabeti takip eden Senkrondata farklı ülkelere ait geçmiş verilerin olduğu bir veri tabanına da sahip. Senkrondata, sahip olduğu tüm verileri öde-al gibi farklı hizmetler ile genişleterek farklı ülkelerde yer alan marka yöneticilerinin de kullanımına açmak istiyor.

Kanser Teşhisi Çözümleri Geliştiren Cellsway, APY Ventures’tan 200.000 Euro Yatırım Aldı” içeriğimizin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

1-7 Ekim 2023 Yatırım Alan Girişimler” raporumuzu incelemek için tıklayınız.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #YatırımHaberleri İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.