/

Publish Your Next Game Başvuruları Devam Ediyor! Son Gün 30 Nisan

Publish Your Next Game ile Genç Geliştiriciler Oyunlarını Steam’de Yayımlama Fırsatı Kazanacak

 

Next in Game ve Stratera Games ortaklığıyla düzenlenen Publish Your Next Game etkinliği ile geliştiriciler 6 aylık bir sürede oyunlarını geliştirecek, Steam platformunda yayımlama ve pazarlama alanlarında destek alacaklar. 2 Nisan’da başvuruları açılan Publish Your Next Game etkinliğinin son başvuru tarihi 30 Nisan.

 

1 Mayıs’ta başlayacak olan oyun geliştirme sürecinden 6 hafta sonra geliştirici ekiplerin oyunları değerlendirilecek ve sözleşme sürecine girilecek. Sözleşme imzalanan ekiplerin oyunları için pazarlama çalışmaları başlarken oyunlar geliştirilmeye devam edilecek. 8-10 Eylül tarihleri arasında İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Dora “Stratera” Özsoy sunuculuğunda gerçekleşecek final ile ekiplere toplam 250.000 TL değerinde pazarlama bütçesi sağlanacak. 9 Ekim’de gerçekleşecek Steam Next Fest başta olmak üzere birçok festivale katılım sağlanacak ve sözleşme imzalanan her ekibin oyunu Next in Game bünyesinde yayımlanacak.

 

Takvim

  • Başvuru Süreci 2 Nisan – 30 Nisan
  • Oyun Geliştirme Süreci 1 Mayıs – 11 Haziran
  • Demoların Değerlendirilmesi ve Sözleşme Süreci 11 Haziran – 9 Temmuz
  • Pazarlama Süreci 9 Temmuz – 9 Ekim
  • İzmir Enternasyonal Fuarı Final 8 Eylül – 10 Eylül
  • Steam Next Fest 9 Ekim – 16 Ekim

 

Başvuru Formu


Detayları ve başvuru formunu https://www.nextingame.com adresinde bulabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.