/

n11 Hızlı Teslimat İçin PackUpp İle Anlaştı

PackUpp
n11 Hızlı Teslimat İçin PackUpp İle Anlaştı

  Yerli e-ticaret platformu olan n11 teslimat süreçlerinin aşamalarını tamamen dijitalleştiren, müşteri memnuniyeti en üst seviyeye taşıyan PackUpp ile anlaştı. Amaç tabiki de teslimat hızını ve kalitesini en üst seviyeye  taşımak. Türkiye’nin alışveriş platformu olan n11 PackUpp ile ‘’Aynı Gün Teslimat’’ için anlaştı. Bu uygulama  Ankara, İzmir ve İstanbul olmak üzere üç büyük şehirde kullanılacak ve PackUpp’ ın hızlı altyapısını kullanacak.

  PackUpp

  Yapılan anlaşma sonrası PackUpp’un Kurucu Ortağı ve COO’su Rıdvan Göçemen, “Alışveriş alışkanlıklarının değiştiği bu günlerde aynı gün teslimat e-ticaret platformu kullanıcıları için öncelikli bir kriter haline geldi. Diğer yandan her markanın müşterilerine sunduğu veya sunmak istediği hizmet farklılaşabiliyor. Dışarıdan herhangi bir kod, paket ya da yazılım satınalmadan, tamamı Türk mühendislerimizle geliştirdiğimiz yazılım sayesinde her markanın kendi ihtiyaçlarını karşılayacak ve onları farklılaştıracak yazılım uyarlamalarını rahatlıkla yapabiliyoruz. Paket teslimatına özel ürettiğimiz yazılım ise teslimat rotasını optimize ederek, teslimat tipine ve adrese göre planlama yapmamızı sağlıyor. Bu çalışmayla sistemimizde yer alan tüm sürücülerimiz kendi uygulamamız üzerinden teslimatlarını kolaylıkla gerçekleştiriyor. Böylece markalar müşterilerine kusursuz bir hizmet sağlarken tüketiciler online alışverişlerini hızlı, güvenilir ve takip edilebilir şekilde gerçekleştiriyor” ifadelerini kullandı.

n11 1

  PackUpp geçtiği üçünücü yatırım turundan zaten 50 milyon dolarlık bir yatırım başarısıyla dönmüştü. Bunun ardından yabancı ülkelerde ve Türk şirketlerle anlaşma içerisinde işte bu hedefler için aktarılan cümleler: PackUpp olarak Seri A yatırım turunun da içerisindeyiz. Türkiye’de her geçen gün değerli iş ortaklıkları ile büyümeye devam ederken rotamızı yurt dışı pazarlarına çevirdik.” diyen PackUpp Kurucu Ortağı ve CEO’su Semih Emre Özcan, “Şirket değerlememizi 50 milyon dolara ulaştıran 3. yatırım turumuzun ardından hem Avrupa hem de Amerika pazarlarında pek çok girişim sermayesi ve yatırım fonlarıyla görüşmelerimiz hız kazandı. Türkiye’nin E-ticaret hızlı teslimat sektöründeki ilk “Unicornu”nu çıkartmak için adımlarımızı daha sağlam atıyoruz. Şu anda İngiltere, Almanya, Fransa ve İspanya’daki Avrupalı fonların yanı sıra Orta Doğu ve ABD’de özellikle San Francisco’da Silikon Vadisi’nden, Los Angeles, New York ve Texas’a kadar çok sayıda yabancı yatırımcı adaylarıyla görüşmelerimiz devam ediyor. Bu çalışmalar doğrultusunda kaynaklarımızı yenilikçi teknolojiler ile yazılımımıza, algoritma ve optimizasyonların geliştirilmesine ve teslimatta dijitalleşmeye kullanmaya devam edeceğiz. Yakın gelecekte Londra’da bir Türk girişimi olarak açılış gerçekleştireceğimizi duyurmanın da heyecanı içerisindeyiz.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

 

Hüseyin Atılgan

Araştırmayı, her konuda bilgiler edinmeyi, her insanın farklı bir bakış açısı olduğu için yeni insanlar tanımayı seven, her boşluk bulduğunda zamanını müziğe ayıran bir üniversite öğrencisiyim. Ailemizin düşünmekten, araştırmaktan ve üretmekten bıkmayanıyım.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.