Milu Yılın Sosyal Girişimi Oldu

Milu Yılın Sosyal Girişimi Oldu

Bu sene yedincisi düzenlenen İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Programı’nın Gençlik Kategorisi kazananı Milu oldu!

Milu Yılın Sosyal Girişimi Oldu

Yalnızca üretimi ve büyümeyi değil; ürettiği değerleri toplumla paylaşarak gelişmeyi hedefleyen Kale Grubu, 2017 yılından bu yana İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Programı’nı düzenliyor. Yaşadığı topluma ve çevreye karşı kendini sorumlu hisseden ve daha iyi bir dünya için harekete geçme cesaretini gösteren sosyal girişimcilere destek olmayı amaçlayan ödül, Kale Grubu’nun kurucusu merhum İbrahim Bodur’un anısını ve değerlerini yaşatmak amacıyla bu yıl yedinci kez hayata geçiriliyor.

IMG 20230615 WA0001 1

Bireylerin, şirketlerin, derneklerin, üniversitelerin ve belediyelerin bir arada çevredeki sorunları çözdüğü bir sosyal medya uygulaması olan ‘’Milu’’, İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Programı’nın Gençlik Kategorisi kazananı olarak ödülün sahibi oldu. Halihazırda İTÜ’nün resmi çözüm merkezi olan uygulama yakın bir zamanda bünyesine başka üniversiteleri de katarak herkesin sorunlarına çözüm olma yolunda ilerlediklerini belirtti.

 

Bizler de Dünya’ya iyi bakma cesaretlerinden dolayı girişim ekibini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz!

Web sitemiz: https://www.miluapp.com/

Instagram: https://instagram.com/milu_app?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/appmilu/

Milu Nedir?

2022’de İTÜ’lü öğrenciler Berkay Uzuner ve Ayşenur Dedecan tarafından kurulan Milu Bireylerin, şirketlerin, derneklerin, üniversitelerin ve belediyelerin bir arada çevredeki sorunları çözdüğü bir sosyal medya uygulaması. Milu sayesinde bireyler çevrelerindeki sorunları kolayca paylaşıp gündeme getiriliyor. Bu sayede kurumların gündemdeki sorunları tespit ederek çalışmalarında kaynak önceliklendirmesi yapmasını ve belediyelerin çalışmalarını şeffaf bir şekilde sunmasını sağlıyor. Milu ekibinin geliştirmiş olduğu yapay zeka algoritması ile sorunlar doğru kişi ve şirketlerle eşleştiriliyor. Böylelikle sorunlar optimum bir şekilde çözüme ulaştırılıyor. Ayrıca uygulama “Topluluk” arayüzü aracılığıyla sivil toplum kuruluşları ve markalar ile ortak sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiriyor ve Milu kullanıcıların katılımına sunuyor. İlerleyen süreçte ise Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarını topluluk haline getirerek Türkiye’nin sosyal sorumluluk merkezi olmayı hedefliyor. Böylece bireylerin ve sosyal sorumluluk bilincine sahip markaların katılımıyla birlikte şehirleri sürdürülebilir bir şekilde iyileştirilmesi amaçlanıyor. Daha fazlası için aşağıdaki linklerden sosyal medya hesaplarına ve web sitesine ulaşabilirsiniz.

*Bültenden Düzenlenmiştir.*

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.