//

Kondukto, ScaleX Ventures’ten yatırım aldı!

02-17 Eylül 2022 Yatırım Alan Girişimler

Scalex Ventures, Kondukto’ya 1 milyon dolar yatırım yaptı!

Kondukto’dan Yeni Yatırım Haberi

Kondukto

Ağustos 2019’da, siber güvenlik girişimi Kondukto‘nun tohum öncesi finansman turunda 220.000 USD’lik bir yatırım elde etmişti. Kondukto’nun üç yıllık bir aradan sonra yeni bir yatırım aldığı iddia ediliyor.

Kondukto’nun raporu, işletmenin 1 milyon dolarlık bir tohum yatırımı elde ettiğini gösteriyor. ScaleX Ventures’ın Kondukto’ya 1 milyon dolarlık bir yatırım sağladı. Kondukto’nun değerlemesi ise henüz açıklanmadı.

Hızla Büyüyen Girişim; Kondukto

Kondukto

Cenk Kalpakoğlu ve Can Taylan Bilgin tarafından kurulan 1 milyon dolarlık yeni yatırım, halihazırda geliştirilmiş ürünlerin pazar kabulünü genişletmek ve ölçeklenebilir bir satış organizasyonu başlatmak için kullanılacak.

Kondukto uygulama güvenliği tarafında da çeşitli ürünler geliştirmekte. Application Security Orchestration & Correlation (ASOC), uygulama güvenliği mühendislerinin yazılım geliştirme süreçlerindeki çalışmalarını otomatikleştiren bir platform olan Kondukto tarafından sağlanan bir hizmet.

Kondukto’nun kurucu ortağı Can Taylan Bilgin de yatırımdan bahsederken, Amerika pazarında müşteri olarak aldıkları Fortune 500 şirketlerinin ve hızla büyüyen startup’ların kendilerini ne kadar heyecanlandırdığını ve ScaleX’in de yardımıyla bunu başaracaklarına inandıklarını da dile getirdi. Ayrıca bu çözümleri oldukça hızlı bir şekilde global pazara da taşıyacaklarını belirtti.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.