Keiretsu Forum Türkiye, 2022 Yılını 11 Girişime Yaptığı 20 Milyon TL Yatırımla Kapatıyor

Keiretsu Forum Türkiye Genel Müdürü & Keiretsu Forum Londra Yönetim Kurulu Üyesi Duygu Eren, dünyadaki üyeleriyle bugüne kadar 1,5 milyar dolarlık, Türkiye ayağında ise 85 girişime 150 milyon TL’lik yatırım yaptıklarını açıklayarak, Türkiye’nin girişimcilik ekosisteminde bulunduğu ligden bir üst seviyeye çıktığını belirtti.

Keiretsu Forum Turkiye Genel Muduru Duygu Eren1 1 1

Keiretsu Forum Türkiye Genel Müdürü & Keiretsu Forum Londra Yönetim Kurulu Üyesi Duygu Eren, şu ana kadar dünyadaki üyeleriyle toplam 1,5 milyar dolarlık yatırım yaptıklarını belirterek, “Türkiye ayağında ise 85 girişime 150 milyon TL‘den fazla yatırım yaptık. Geçtiğimiz iki yılı 41 yatırımla kapattık, bu büyük bir rakam. 2022 yılını ise Keiretsu Forum Türkiye olarak, 11 girişime yaptığımız 20 milyon TL ile yatırım tutarı ile kapatıyoruz. 2022 yılında yatırım yaptığımız girişimler Bim Made, Riskoptima, Power Dev, Teklifim Gelsin, Insumo, Remotify, Holovit, Pazardan, Umuro Games ve Popile oldu.” dedi.

 

Eren; “2023’te de 1,5 milyar doları göreceğiz ve unicorn bekliyoruz. İki yıl önce İngiltere, İsrail ve Fransa vardı artık oyun girişimlerimizle ve çıkan unicornlarla bu ülkelerle başa baş gidiyoruz. 2023’te tüm dünya için sıkıntı olacak olan konu Seri A ve üzeri yatırımlar. Bu konu için biraz daha gayret etmek gerekecek” şeklinde görüşlerini aktardı.

keiretsu

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.