Duydunuz Mu , Instagram Reels’da Anket Yapılabiliyormuş ?

Duydunuz Mu , Instagram Reels’ de Anket Yapılabiliyormuş ?

Her geçen gün kendini güncelleyen Instagram yeni özelliğiyle karşımızda. Hatırlarsanız en son ‘story beğenme’ özelliğini konuşmuştuk . Bugün ise reels kısmına anket özelliğinin getirilmesini  konuşuyor olacağız. Hazırsanız başlayalım.

Duydunuz Mu , Instagram Reels’ de Anket Yapılabiliyormuş ?

Bildiğiniz gibi Instagram etkileşim üzerine işleyen bir platform . Bunun için özellikle bugünlerde sık sık güncelleme getiren Instagram , yeni bir özelliği daha kullanıma açtı. Instagram Reels kısmında tıpkı storylerde olduğu gibi anket yapılabiliyor.

Bunu nasıl yapacağız peki ? derseniz de storyde anket paylaşmaktan hiçbir farkı yok . Çıkartmalar kısmından anket seçeneğini seçmeniz gerekiyor sadece. Ayrıca test ve kaydırılabilir cevap özelliklerini de kullanabilirsiniz.

Henüz tüm hesaplara güncellenme gelmese de, özellik  şu an birçok kişinin kullanımına açılmış halde.

Duydunuz Mu , Instagram Reels’ de Anket Yapılabiliyormuş ?

Reels’a eklenecek anket çıkartmasıyla takipçilere sorulan sorular oylanabiliyor.  Burada sağlanacak çeşitli datalar söz konusu haliyle. Storylerden farksız sağlanacak bu datalar. Toplam oy sayısı , oyların cevaplara göre dağılımı  gibi. Bu Reels yayınlayan kullanıcılar için iyi bir yol haritası çizmek demekken , biz kullanıcılar için her geçen gün fark edelim ya da etmeyelim paylaşılacak kişisel datanın  büyümesi demek.

Duydunuz Mu , Instagram Reels’ de Anket Yapılabiliyormuş ?

Buraya kadar formal bilgiler gayet yerinde. Şunu düşünmenizi istiyorum ,sürekli olarak bir şeyler yanıtlıyoruz ve git gide daha pasif hale geliyoruz ama tüm bu olanlara rağmen her şey istediğimiz gibi oluyor. Bu nasıl mümkün olabilir ki ? Instagram’ı  kullanıyor muyuz yoksa kullanılıyor muyuz ? Bu sorularla sizi bırakıyor ve data paylaşımınızı yaptığınız uygulamaları daha kontrollü kullandığınız günler diliyorum . Tekrar başka bir haberi bildirmek ve tartışmak üzere , bilgiyle kalın

Duydunuz Mu , Instagram Reels’ de Anket Yapılabiliyormuş ?

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri İnstagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Fatma Koyun

Güncellenen dünyayı kendi değerlerim etrafında dizayn ederek her gün deneyim kazanmaya çalışan bir üniversite öğrencisiyim. Asıl maharetin bilmekten geldiğine inanırım ve buna paralel olarak da bir öğrenme hevesine sahibim . Ayrıca gözlemlemeyi , yazmayı , insanlarla konuşmayı ve araştırmayı da çok severim.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.