Horizon Worlds Web ve Mobile Geliyor

Horizon Worlds Web ve Mobile Geliyor

Meta’nın yeni sosyalleşme odaklı sanal gerçeklik uygulaması olan Meta Horizon World karşımıza birçok anlamda çıkmıştı. Şirket geçtiğimi yıl Ekim ayında aktif 100 bin kullanıcısı olduğunu belirtmişti. Ayrıca Zuckerberg kendini Eyfel kulesinde paylaşarak birçok tepkiye uğramıştı.

Horizon Worlds Web ve Mobile Geliyor

Şirket Horizon Worlds’te yüklü kayıpların ardından web ve mobil üzerinden kullanıcıya ulaşmak için adımlar attı. Horizon Worlds, sadece Meta’nın sanal gerçeklik gözlükleri olan Quest modelleri tarafından destekleniyordu. Şirket popülerliğini en çok Metaverse popülerliğiyle yakalasa da platform 2022 ikinci yarısına geldiğinde düşüşe başlamış oldu. 300 aktif kullanıcıdan 2022 ekim ayına gelindiğinde 200 bin aktif kullanıcı vardı.

Horizon Worlds Web ve Mobile Geliyor

Web versiyonu herkese açıkken mobil versiyon şu anda sadece Android platformunda n Meta Quest uygulaması üzerinden erişilebilir olacak. Horizon Worlds’ün iOS versiyonunun ise önümüzdeki haftalarda kullanıma sunulması hedefeleniyor. Horizon Worlds’ün web versiyonuna ise buradan ulaşabilirsiniz.

 

Platformda yer alan her oyun ve özellik şimdilik versiyonlarda bulunmayacak. Zamanla geleceği belirtilen içeriklerin şu anda aktif olanı sadece Super Rumble isimli oyun.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.