/

Hibrit Çalışma Dünyasının Yenilikçi Çözümü: OCTAPULL!

OCTAPULL

Dijital dönüşüm, günümüz iş dünyasının kaçınılmaz bir gerçeği. Şirketlerin uzaktan çalışma, hibrit iş modelleri ve dijital iş süreçleri gibi konulara adaptasyonu hızla devam ederken, bu süreci destekleyen teknolojik çözümler büyük bir önem kazanıyor.Türkiye’de 2021 yılından bu yana video konferans tabanlı çözümler üzerine çalışmalar yapan yerli VCaaS (Video Conference as a Service & Solution) girişimi OCTAPULL, adından sıkça söz ettiriyor.

OCTAPULL nedir, bizlere neler sunuyor?

Dinamik ve genç bir ekip tarafından kurulan yerli girişim OCTAPULL, iş dünyasının hızla değişen dijital dönüşümüne ayak uydurarak yenilikçi özellikleri ve kullanıcı dostu arayüzü ile ön plana çıkıyor. Temelde iki ana ürünle karşımıza çıkan bu girişim, OctaMeet ve OctaSales ile hem bireysel hem de kurumsal kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor.

OctaMeet: Hibrit Çalışma Dünyası İçin Optimum Video Konferans Deneyimi

OCTAPULL

Uzaktan çalışma ve hibrit iş modellerinin popülerleştiği bu dönemde, video konferans ihtiyacı da bir o kadar arttı. OctaMeet, bu ihtiyaçları karşılamak için optimize edilmiş çözümler sunuyor. Yüksek güvenlik ve veri depolama seçenekleri ile kullanıcılara güvenli bir video konferans deneyimi sağlıyor. Gelişmiş kullanıcı arayüzü ile toplantı planlama, gerçekleştirme ve yönetme süreçleri artık çok daha kolay. Etkili bir toplantı deneyimi için OctaMeet tam size göre.

OctaMeet;

  • Bütçe Dostu Fiyatlandırma
  • 1-1 Toplantılarda Sınırsız ve Ücretsiz Görüşme
  • Veri Depolama Alternatifleri
  • Yerinde (On-Premise) Kurulum
  • Çalışma Alanı (Workspace) Entegrasyonu
  • Esnek Abonelik Modelleri
  • Türkçe Müşteri Desteği
  • Mobil Uygulama Avantajı sunuyor.

İş dünyasının dijital dönüşüm sürecini yakından takip eden yerli bir girişim olarak OCTAPULL, yapay zekâ destekli canlı altyazı, anlık çeviri ve duygu durum analizi gibi bir dizi özelliği de yakın zamanda kullanıcılarıyla buluşturmayı hedefliyor.

OctaSales: Uzaktan Kanal Yönetiminin Yenilikçi Çözümü

Saha ekipleri için yüz yüze görüşmelerin yerini alan video konferanslar, hem zaman hem de maliyet tasarrufu sağlıyor. OctaSales, Uzaktan Kanal Yönetimi (DCM) iş modeli ile saha ekiplerinin iş süreçlerini verimli bir şekilde yönetmelerine olanak tanıyor. Planlama, takip ve raporlama süreçlerini tek bir platform üzerinden gerçekleştirmek artık mümkün.

OCTAPULL

Dijitalleşen dünyada, OCTAPULL gibi yenilikçi girişimlerin önemi giderek artıyor. Hayatımızdaki teknolojik entegrasyonların iş süreçlerimize kattığı kolaylık ve verimliliği göz ardı etmek ise imkansız.

Yenilikçi teknolojik çözümlerle iş süreçlerimizi kolaylaştıran yerli girişim OCTAPULL, global standartlarda sunduğu bu hizmetler ile dijital dönüşüm yolculuğumuzda kullanıcılarına önemli bir destek sağlıyor. OCTAPULL, iş dünyasına yerli ve kaliteli bir alternatif sunarak rakiplerinden çok daha uygun fiyatlar dahilinde dijital çözümlerde öncü olmayı hedefliyor.

Siz de modern iş süreçlerinizde etkili ve verimli çözümler arayışındaysanız, OCTAPULL sizin için doğru adres. OCTAPULL hakkında daha fazla bilgi almak için web sitesini ziyaret edebilir, son gelişmeler ve yenilikler için Instagram, X ve LinkedIn hesaplarını takip edebilirsiniz. Ayrıca OCTAPULL uygulamasını App Store ve Google Play Store’dan indirerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yeni Nesil Karbon Teknolojileri Girişimi Palgae Nedir?” içeriğimizin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize dahil olabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.