GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ VE KULAKLIĞIN BİRLEŞİMİ: BOSS FRAMES

Güneş gözlükleri ve kulaklıklarımız hayatlarımızın vazgeçilmezleri arasındalar. Kulaklıklarımızın ve gözlüklerimizin tek bir üründe birleştiğini düşünün 😊 Harika olmaz mıydı? Boss Frames kulaklık ve güneş gözlüğünü bir araya getiren yeni nesil bir ürün olarak piyasaya çıktı.

Bose Frame gunes gozlugu kulaklik Bigumigu 13 1

Boss Frames, güneş gözlüğüne entegre edilmiş mini hoparlörler sayesinde kullanıcıya harika bir ses deneyimi sunuyor. Ses sistemi gözlük üzerine o kadar güzel tasarlanmış ki sesleri sadece siz duyabiliyorsunuz. Aşırı sessiz ortamlarda ise sesi biraz kısmanızı tavsiye ederiz.

10977041973298 2

Boss Frames’dan müzik dinlemenin yanı sıra gözlük üzerindeki tuşu kullanarak müziği durdurabilir, yeni müzikler ya da önceki müzikler arasında  geçiş yapabilirsiniz.  Gözlük üzerinde bulunan mikrofon  sayesinde telefon görüşmelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Yine aynı tuşu kullanarak Siri ya da Google Assistana bağlanabilirsiniz. Boss Frames, 9 metre uzaklığa kadar bluetouth özelliği sunarak bu özellikleri kesintisiz olarak kullanmanıza yardımcı oluyor. Ayrıca güneş gözlüğünde numaralı cam kullanabiliyorsunuz.

13 7 3

Güneşli bir günde yürürken birden yağmur yağmaya başladığında ya da gözlüğünüzü suya düşürmeniz durumunda Boss Frames’sinizi rahatlıkla kullanmaya devam edebilirsiniz. Çünkü Boss FramesIPX2 sertifikasına sahip bir ürün olarak  suya karşı dayanıklı yapısıyla da dikkat çekiyor.

Boss Frames 2 saatte şarj edilebiliyor. Aktif olarak kullanımda 3,5 saatlik bekleme modunda ise 12 saatlik bir pil dayanıklılığı sunuyor. Ayrıca güneş gözlüğünde numaralı cam kullanabiliyorsunuz.

10977041973298 1 4

Serra Taş

Müzikten, spordan ve gezmekten keyif alan bir üniversite öğrencisiyim. Her gün yeni bilgiler keşfedip bu bilgileri paylaşmak, farkındalık yaratmak, insanların hayatlarına biraz olsun iyi bir şekilde dokunabilmek ise beni ben yapan motive kaynaklarım.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.