/

GirişimciliğinZirvesi’nde Buluşuyoruz

GirişimciliğinZirvesi’nde Buluşuyoruz

#GirişimciliğinZirvesi’nde Buluşuyoruz!
GirişimciliğinZirvesi’nde Buluşuyoruz
İstanbul Teknik Üniversitesi’nin en aktif öğrenci topluluklarından biri olan İTÜ Girişimcilik Kulübü “Bırak Tutkun Geleceğin Olsun!” mottosuyla çıktıkları bu yolda yenilikçi ve farklı etkinlikler düzenleyerek üniversite öğrencilerine girişimcilik kültürünü aşılamaya hız kesmeden devam ediyor. “Klasikleşmiş tanımların dışında bir zirve” olarak tanımladıkları Girişimcilik Zirvesi’nde, C Level kişileri ağırladıkları birbirinden farklı oturumlar, paneller, networking etkinlikleri ve keşif alanı sayesinde girişimcileri ve girişimcilik dünyasına ilgisi olan kişileri buluşturuyorlar.

Bu sene 8.sini gerçekleştirecekleri Girişimcilik Zirvesi; 12- 13 Aralık 2022 tarihlerinde İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa kampüsü içerisinde bulunan Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşecektir. E-Ticaret, Mobil oyun girişimciliği, FinTech, Marka Kurmak gibi konuların konuşulacağı ve En Çizgi Dışı Oturumlar ile sürpriz konuklara yer verileceği Girişimcilik Zirvesi’nde ekosistemin uzman isimleriyle buluşma şansı elde edebileceksiniz. İnteraktif etkinliklere sahip renkli fuaye alanında farklı alanlardan çıkmış birçok girişim fikrine ve süreçlerine tanık olurken, deneyim ve keşif alanında farklı maceralara çıkabilecek; networking etkinlikleriyle de ağınızı büyültebileceksiniz.

  • Eğer sen de #GirişimciliğinZirvesi’nde yer almak istiyorum diyorsan buradan ulaşabilirsin.
  • Etkinlik herkese açık ve ücretsiz olup etkinliğe %80 katılım sağlayanlara sertifika verilecektir.

Yakında açıklanacak konuşmacılar öğrenmek için web sitesine bakabilirsiniz.

Bültenden düzenlenmiştir.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.