DOU Startup Girişimcilik Kulübü’nün Doğuştan Girişimciler ‘Girişimcilik ve Fikir Yarışması’ Başlıyor!

DOU Startup

DOU Startup Girişimcilik Kulübü, “Doğuştan Girişimciler ‘Girişimcilik ve Fikir Yarışması” ile yaratıcı fikirleri ve cesur girişimcileri bir araya getiriyor! Bu heyecan verici etkinlik, lise ve üniversite öğrencilerine kendi fikirlerini sergileme ve destek alma fırsatı sunuyor. Nakit ödüller, mentorluk imkanları ve daha fazlası için başvuruları kaçırmayın.

Her yıl büyük bir heyecanla düzenlenen Doğuştan Girişimciler Fikir ve Girişimcilik Yarışması bu yıl dördüncüsü ile birlikte *Fonbulucu Ana Sponsorluğu* ile gerçekleştirilecektir.
Doğuştan Girişimciler ‘Girişimcilik ve Fikir Yarışması’, başlangıç aşamasındaki girişimler ve fikirlerin rekabet ettiği, aynı zamanda katılımcıların kendilerini göz önünde sergileme fırsatı bulabilecekleri heyecan verici bir etkinliktir.
Yarışma, fikirleri olan *lise ve üniversite* öğrencilerine büyük bir adım atma ve fikirlerini duyurma şansı sunar. Etkinlik, katılımcıların bir sonraki aşamaya geçebilmeleri için çeşitli eğitimler ve ortak çalışmalar düzenleyerek, fikir sahiplerine destek olmayı amaçlar.
İlham verici sunumlar ve bilgilendirici panellerin yer aldığı bu girişimcilik ekosisteminde, çeşitli networking imkanları da sunan interaktif bir zirve düzenlenmektedir. Ödüllerin de önemli bir parçası olduğu bu yarışmada nakit ödül, mentorluk destekleri, ofis destekleri, dijital eğitim paketleri gibi pek çok ödül ile buluşturuyor.
Aşağıdaki linkten başvuru yapabilirsiniz.
DOU Startup
Bir fikrin mi var? Bu fikri hayata mı geçirmek istiyorsun?
O zaman doğru yerdesin!
2-4 kişilik lise veya üniversite öğrencilerinden oluşan ekibinle yarışmamıza başvur!
Girişimine uygun uzman mentorlerle çalışıp, ihtiyacın olan eğitimleri alarak girişimin için en önemli adımları bizimle at!
Finalde jüri üyelerimize sunumunu yap ve dijital destek paketini, sürpriz hediyeleri, ofis ve mentorluk desteğini kap!
Yarışmamıza son başvuru tarihi: 22 Nisan 2024✨
Yarışmamıza başvurmak için: https://forms.gle/A7n8tBfZPWC2XPiQ9

(Etkinliğimiz katılım sertifikalıdır.)

*Bültenden düzenlenmiştir.*

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #GHKampüs Haberlerimiz İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.