//

Focused Pupa, 1,2 milyon TL yatırım aldı.

Focused Pupa

Bireylerin telefon kullanma alışkanlıklarını olumlu yönde değiştirmesine olanak tanıyan Focused Pupa, Fonangels.com üzerinden 1,2 milyon TL’lik yatırım aldı. Sadece tanımlayarak geçmeyelim; Focused Pupa‘ya kısa bir parantez de açalım. Odaklanma temelinde çalışan Focused Pupa, bireylerin mobil cihazlardan uzak geçirdiği vakti PupaCoin’e dönüştürüyor. PupaCoin‘in sosyal sorumluluk projelerine bağış yapmak için kullanıldığını da ekleyelim.

Toplamda 225 yatırımcı katıldı.

Focused Pupa

Focused Pupa’dan yapılan açıklamaya göre girişim, 8 milyon TL değerleme üzerinden toplamda 1,2 milyon TL yatırım aldı. Toplanan miktar, Focused Pupa’nın sadece %15’ini oluşturuyor. Ayrıca Fonangels.com üzerinden yapılan yatırım turuna 225 yatırımcı katıldı. Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi Genel Müdürü İbrahim Elbaşı‘nın konu ile ilgili yorumları ise şu şekilde;

“225 yatırımcı Focused Pupa’da ciddi bir gelecek gördü ve bu yatırımı gerçekleştirdi. Bu örneklerin çoğalmasını arzu ediyorum.”

Focused Pupa’nın gelecek planları nasıl olacak?

Focused Pupa

2021 yılında Mehmet Aydın, Hakan Ak, Serdar Yılmaz ve Kemal Serkan Yıldırım tarafından kurulan Focused Pupa, şimdiden 400.000 indirme sayısına ulaşmış durumda. Fonangels.com üzerinden alınan yatırım ise girişimin hem Türkiye hem de global pazardaki büyüme faaliyetleri için kullanılacak. Geçtiğimiz günlerde şirket global pazar için ilk adımı atmış ve İngilizce dil desteğini kullanıcılara sunmuştu.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.