Eurasia Startup Summit İle Girişim ve Yatırım Dünyası Geleceğin Unicornları Zirvesinde Buluşuyor!

Girişim ve Yatırım Dünyası Geleceğin Unicornları Zirvesi Eurasia Startup Summit’te Buluşuyor!

Girişim ve Yatırım Dünyası Geleceğin Unicornları Zirvesi Eurasia Startup Summit’te Buluşuyor

Farklı ülkelerden katılım ile gerçekleşen ve uluslararası bir program olan Let’s Scale Up mezunu 6 farklı ülkeden 10 girişim Bodrum’da 13-15 Mayıs günlerinde gerçekleşecek Eurasia Startup Summit ile yatırımcılar karşısına çıkıyor.

Girişim ve Yatırım Dünyası Geleceğin Unicornları Zirvesi Eurasia Startup Summit’te Buluşuyor!

İlk dönemi ile ekosisteme heyecan ve yenilik getiren Let’s Scale Up Acceleration Program, ikinci dönemi için Eurasia Startup Summit ıı hazırlıklarını tamamladı. Program, ikinci dönem katılımcıları ve yeni paydaşları ile daha yenilikçi bir yaklaşımla devam ediyor.

Bu dönemde, başvurular arasından seçilen ticarileşmiş ya da ticarileşme aşamasında olan 10 girişime-startupa 10 hafta boyunca odaklanacak uluslararası bir program tasarlandı. Hızlandırma Programı 12 Mart günü 6 farklı ülkeden 10 girişimcisiyle yeni yolculuğuna başladı.

Girişim ve Yatırım Dünyası Geleceğin Unicornları Zirvesi Eurasia Startup Summit’te Buluşuyor!

Let’s Scale Up programına seçilen girişimler 10 hafta süresince eğitim, mentörlük ve grup çalışmalarıyla geçecek yoğun bir programa dahil olarak işlerini geliştirmeye odaklanacak.

Girişimler, 13-15 Mayıs 2022 Bodrum Armonia Hotel’de gerçekleştirilecek Eurasia Startup Summit II Girişimcilik Zirvesi ile yatırımcılarla buluşacak.

Konu ile ilgili olarak JCI Avrasya Şube Başkanı Emine Zerrin Şakır; “Birinci dönemde hep birlikte harika işler başardık. İlk dönemden edindiğimiz tecrübeleri, yenilikçi bir bakış açısıyla gözden geçirdik. Daha inovatif ve global hedefler için yola çıktık.

Dijitalleşmenin güçlü etkilerinden yararlanmak ve girişimci ekosistemimizi global ile yakınlaştırmak istiyoruz. Başarılı bir dönem bizi bekliyor” açıklamaları ile Let’s Scale Up ikinci dönem için heyecanlı olduğunu belirtti.

Girişim ve Yatırım Dünyası Geleceğin Unicornları Zirvesi Eurasia Startup Summit’te Buluşuyor!

Actuate İş Geliştirme Direktörü Eda İdil Çoker, hızlandırma programı ile ilgili şunları söyledi: “Actuate olarak kuruluş amaçlarımızın arasında ürünleşme yolunda ekosistem ile beraber büyümek bulunuyor.

Bu amaçla JCI Avrasya ile yaptığımız iş birliği bizim için çok değerli. Let’s Scale Up Hızlandırma Programı ilk döneminin başarısının üzerine ikinci dönemde de başarılı bir mentorlük sürecine destek olarak, ekosistem için etkisi yüksek çıktılar almayı hedefliyoruz.”

Gain Global Kurucusu ve CEO’su İsmail Haznedar programa ilişkin olarak heyecanlarını “Hibrit gerçekleştirilen, farklı ülkelerden onlarca kişinin katılımı ile dijitalde devam eden Eurasia Startup Summit Bodrum’da fiziki bir ortamda final bulacak.

Bu Türkiye için heyecan verici bir demo günü olacak. Pek çok yatırımcı büyüme sürecindeki girişimlerle işbirliği ve gelişimleri için için Bodrum’da buluşuyor.”  şeklinde ifade etti.

Program bölgesel bir çalışma olarak Eurasia Startup Summit ile 13-15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek zirve ile sonuçlandırılacak.

Ayrıntılı bilgi için: www.eurasiastartupsummit.com/

JCI Avrasya Hakkında

JCI Avrasya, 18-40 yaş arası üyelerden oluşan, kâr amacı gütmeyen global bir organizasyon olan Junior Chamber International’ın (JCI) dünya çapındaki yaklaşık 5000 şubesinden biridir. Liderlik becerilerinizi geliştirebileceğiniz, ilham verici ve etki yaratan çalışmalar yapabileceğiniz bir kurum olan JCI Avrasya 2022 yılında, girişimcilik ekosisteminde değer yaratacak çalışmaları odağına almıştır.

Actuate Hakkında

Actuate, KOBI’ler, Büyük işletmeler, üniversiteler, STK’lar, ile start-up ve scale-up’lara özel, fikir aşamasından ürünleştirmeye ve yurtdışı pazarlara açılıma kadar uzanan yazılım ve danışmanlık hizmeti sunan bir şirkettir.

Sürdürülebilir hedefler belirleyerek, iş fikirlerini hayata geçirmelerine ve geliştirmelerine yönelik bir yol haritası sunmakta, onları küresel lige hazırlamaktadır.

İş ortaklarına özel geliştirdiği derinlemesine çözümleri içeren büyüme ve sürdürülebilirlik hizmeti ile ürünleştirme, ticarileştirme ve yurtdışı pazarlara açılım süreçlerine yönelik organik ve sürdürülebilir destek mekanizmaları oluşturmaktadır.

Gain Global Hakkında

Gain Global, yeni girişimleri başlatma yolunda girişimci adaylarını güçlendirmeye yönelik aksiyon odaklı destekçiler, yatırımcılar ve paydaşlardan oluşan bir ağdır. Girişimcilik alanında farkındalık oluşturmak ve girişim fikirlerinin şirketleşerek büyümesini kolaylaştıracak iş birliği ortamları geliştirmek üzere çalışmalar yürütüyor.

Program Hakkında Ayrıntılı Bilgi İçin 

Web: www.letscaleup.org 

E-Posta: [email protected]

*Bültenden düzenlenmiştir.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Selcan Güler

“Okuyan mı bilir gezen mi?" sorusuna yazmayı da ekleyerek, öğrenmeyi çok seven bir üniversite öğrencisiyim. Konuşur, dinler ve merak ederim. Farkında olarak yaşadığım bu dünyaya, bir nebze olsun güzellik katabilirsem ne mutlu bana.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.