/

Eğitimde Dijital Dönüşümün Adresi Kolibri Education!

Kolibri Education

Dijital çağda, eğitim alanına teknolojinin entegrasyonu kaçınılmaz bir gereklilik haline gelmiştir. Geleneksel öğrenme yöntemlerinin yanı sıra, dijital platformlar öğrencilere kişiselleştirilmiş ve yenilikçi eğitim deneyimleri sunarak eğitimde yeni bir çağ başlatıyorlar.Öncü eğitim teknolojisi şirketleri, dijitalleşmeyi benimseyerek eğitimi alanında dünya çapında binlerce öğrenciye ulaşan etkili ve yenilikçi çözümler sunmaktadır. Türkiye’de eğitim teknolojileri ve dijital dönüşümün adresini arıyorsanız doğru adres “Kolibri Education”.

Kolibri Education Nedir?

Kolibri Eğitim Yazılım Hizmetleri, okullarda dijital eğitimin kalitesini iyileştirmeye önem veren küresel bir eğitim yazılım şirketidir. Bu bağlamda yaptığı çalışmalar ile Kolibri Education, dijital eğitim materyallerinin araştırma, geliştirme, iyileştirme ve dağıtımını yapmaktadır.Kolibri Education

Kolibri Education, en güncel ve en kaliteli yabancı dil eğitimi dijital materyallerinin partnerliğini yapmakta ve bu partnerlik sayesinde Yabancı Dil Eğitimi Dijital platformları ile tüm dünyada 30 milyonu aşkın kullanıcıya ulaşmıştır. Türkiye’de ise yüzlerce özel okul tarafından beğenilerek kullanılmaktadır.

Yabancı diller alanında kendini sürekli güncellemekte ve en son teknoloji ürünü olan yabancı dil platformlarını kurumlara sunmakta olan Kolibri Education’ın, yabancı dil platformlarından kazandığı tecrübesi ile geliştirdiği kuruma eğitim yazılımKolibri Education

Bookr: Masalların sihirli dünyası, Bookr ile parmaklarınızın ucunda!

Bu uygulama, renkli illüstrasyonlar ve sürükleyici hikayelerle çocuklara okuma sevgisini aşılıyor. Eğitici içerikleriyle çocukların dil gelişimini desteklerken, onları dijital bir maceraya davet ediyor.

Lingua Attack: Dil öğrenimi hiç bu kadar aksiyon dolu olmamıştı!

Lingua Attack, dil pratiğini video tabanlı oyunlar ve görevlerle harmanlayarak öğrenmeyi tam bir maceraya dönüştürüyor. Her seviyeden dil maceracısı için ideal bir platform.

Kidly: Çocuklarınızın interneti keşfetmesine izin verin ama güvenli bir şekilde!

Kidly, ebeveyn kontrolleri ve çocuk dostu içerikleriyle dijital dünyanın kapılarını aralıyor. Öğrenme ve eğlenceyi güvenli bir çevrede sunarak, çocukların teknolojiyle dostane bir ilişki kurmalarını sağlıyor.

Kolibri Education

Smile and Learn

Her çocuğun gülümsemesi değerlidir ve Smile and Learn bu gülümsemeyi bilgiyle aydınlatıyor. Eğitici oyunlar ve hikayelerle donatılmış bu platform, çocukların zihinsel ve sosyal becerilerini geliştirirken, onlara öğrenmenin keyfini çıkarıyor.

Adaptteen

Ergenlik, keşif ve değişim zamanıdır. Adaptteen ile gençler, sosyal ve duygusal becerilerini geliştirerek bu dönemi en verimli şekilde geçiriyor. Kendi potansiyellerini keşfetmeye ve kişisel gelişimlerine yön vermeye teşvik ediyor.

OPL: Öğretmenlerin ve öğrencilerin yeni nesil yardımcısı!

OPL, eğitim materyallerini dijitalleştirerek öğrenme süreçlerini basitleştiriyor. Zengin kaynaklarıyla, eğitimcilerin ve öğrencilerin her zaman bir adım önde olmalarını sağlıyor.

Bu uygulamalar, eğitimin geleceğine ışık tutuyor ve öğrenmeyi sınırsız kılıyor. Öyleyse, bu dijital öğrenme araçlarını keşfedin ve Kolibri Education ile eğitim yolculuğunuzu yeniden tasarlayın!

Detaylı bilgi için Kolibri Education sayfasını ve Instagram hesabını ziyaret edebilirsiniz.

Hibrit Çalışma Dünyasının Yenilikçi Çözümü: OCTAPULL!” içeriğimizin detaylarına burdan ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.