Doktorgel Nedir? Sağlık İmkanlarına Daha Kolay Ulaş

DOKTORGEL
DOKTORGEL

Biliyorsunuz ki, sağlık şaka, bahane kaldırmayan bir konudur. Bir öğrenci hemşire olarak geç müdahaleden dolayı üzücü sonlara sahip olan hikayeleri -ne yazık ki- oldukça çok kez duyuyorum, hepimiz de duyuyoruzdur. Bu noktada hepimizin bilmesi ve dikkat etmesi gereken bir durum var: Erken müdahale hayat kurtarır.

Yine de hepimiz biliyoruz ki, oldukça sağlık çalışanlarımızın oldukça yoğun çalışma saatlerine rağmen bazen randevu bulunması zor olabiliyor… Bu duruma çare olmayı hedefleyen bir girişim tanıtmak isterim sizlere: DOKTORGEL

DOKTORGEL

DOKTORGEL Uygulaması Nedir?

Sağlıkla ilgili resmi ve yasal kurum, kuruluş ve kişiler ile A’dan Z’ye bütün sağlık hizmetlerini online veya yüz yüze olarak almak isteyen kişiler arasında köprü görevini gören bir platformdur. Daha detaylı anlatmak gerekirse; DoktorGel App özel sağlık sektöründeki doktorları, sağlık merkezlerini kullanıcının konumuna göre kullanıcıya sunan bir mobil uygulamadır. Aynı zamanda içerisinde çeşitli farklı ücretsiz hizmetler ve erişim bulunmaktadır. Bazıları:

  1. E-nabız
  2. Regl Takvimi
  3. Uyku Takibi
  4. E-tansiyon
  5. İlaç Hatırlatıcı
  6. Motivasyon Dozu
  7. Adımsayar
  8. Yoga Zamanı
  9. Fit Tarifler
  10. Nöbetçi Eczane Listesi
  11. Acil Durum
  12. Duy Sesimi
  13. Cardio Zamanı
  14. E-şeker
  15. E-kolestrol
  16. Kalori takibi
  17. Vitaminler
  18. Kuaför Hizmeti
    DOKTORGEL

DOKTORGEL uygulaması yediden yetmişe herkesi ilgilendiriyor olması, A’dan Z’ye bütün sağlık hizmetlerini sunması, alanında farklı, ücretsiz ve özel olması, sadece ülkemizde değil dünyada da uygulanabilir olmasıyla özelleşiyor.

DOKTORGEL’in amacı, kullanıcılarına güvenilir, hızlı ve etkili sağlık hizmetleri önermektedir.

DOKTORGEL

 Peki bu süreç nasıl işliyor, DOKTORGEL’e nasıl üye olursunuz?

Özel sağlık sektöründeki doktorların DoktorGel App ekibi tarafından profillleri oluşturulup aylık abonelik sistemleri başlatılacak.  Uygulama kullanıcısı (hastalar veya danışanlar) için ücretsiz olan DoktorGel uygulamasını indirerek; kullanıcı konumuna en yakın doktorların profillerini, uzmanlık alanlarını, deneyim bilgilerini, yorum bilgisini, ilgi alanlarını, sertifikalarını ve iletişime geç butonunu görebilecek. Konumuna yakın doktorlar arasında gezindikten ve inceledikten sonra beğendiği doktorun iletişime geç butonuna tıklayacak. Bu noktada doktorun seçtiği platformlardan (whatsapp, zoom, skype, vb.) doktor ile iletişime geçebilecek ve randevusunu oluşturabilecek. Aynı zamanda kullanıcı uygulama ana sayfasında sağlık kuruluşlarını (rehabilitasyon merkezi, estetik merkezi, onkoloji merkezi, vb.) da inceleyebilecek ve randevu oluşturabilecek. Randevu aldığı doktorun özgeçmişini, uzmanlık alanlarını, diplomasını, sertifikalarını sistem üzerinden görecekler. Danışmanlık hizmetini aldıktan sonra ödemeyi direk doktora yapacaklar.

Bu arada üye olmadan da uygulamayı kullanabilmeniz oldukça kolay ve hızlı bir kullanım süreci sunuyor.

DOKTORGEL

 Peki doktorlar niçin DOKTORGEL ile çalışmalı?

Hasta sayısı ne olursa olsun herhangi bir komisyon ödenmenize gerek yok, uygulama paneline kayıt olma veya paneli kullanma sorumluluğunuz yok, ayda 1 defa 100 TL’lik üyelik ücreti dışında herhangi bir maddi-manevi sorumluluğunuz yok, profiliniz hakkında yorum yapılma kontrolü tamamen doktor/ sağlık kuruluşunun elinde.

DOKTORGEL’e ulaşabileceğiniz bağlantılar ektedir:

Web sitesi , Google Play Store, Apple Store, Instagram ,Linkedin 

Sağlığınıza geç kalmayın sevgili okurlar.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Girişimler ile ilgili  Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Sena Yıldırım

22, öğrenci hemşire’3, girişimcilik dünyasıyla büyülenmekle meşgul. Dijital pazarlama, girişimcilik ve yaratıcı marka kurma hikayeleriyle ilgileniyor. Özgün, tutkulu, meraklı bir dünya anlayışına sahip.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.