DenizBank, Sertifikalarını NFT Olarak Dağıttı!

DenizBank, Girişimcilik Programına katılıp başarıyla bitiren ve sertifika almaya hak kazanan katılımcılarına sertifikayı NFT olarak verdi.

Bu alanda bir ilk olan NFT ile sertifika dağıtımı ile DenizBank, herkesin dikkatini tekrar üstüne toplamayı başardı! DenizBank iştiraki olan NEOHUB çalışanlarına özel olan Girişimcilik Programı’nı Deniz Akademi’de gerçekleştirdikten sonra sertifikalarını da NFT olarak dağıtma kararı verdi.

DenizBank iştiraki NEOHUB’ın programı kapsamında 7 uzman eğitmen, baştan sona kadar 10 hafta süren bir girişimcilik eğitimi verdi. Katılımcılar 9 modülde toplam 480 dakika eğitim tamamladılar. Ardından da DenizBank Demi Day etkinliğinde yatırımcı sunumları ile seçkin jürilerin karşısına çıktılar. Katılımcılar mezun olduktan sonra ise katılım sertifikalarını NFT şeklinde alarak bir ilke imza attılar.

NEOHUB Genel Müdürü Gürhan Çam ise şu açıklamalarda bulundu:

NEOHUB’ı, yurt dışına açılmayı hedefleyen start-up ve girişimcileri network ve deneyim bazlı desteklemek üzere geçtiğimiz yıl kurduk. Bu çatı altında, Bankamız bünyesinden çıkan ve kendi ayakları üzerinde durmak isteyen girişimcilerimizi yetiştirmek üzere de Deniz Akademi iş birliği ile Girişimcilik Sertifika Programımızı hayata geçirdik. Her zaman geleceğin teknolojilerine odaklanan bir kurum olarak, mezunlarımızın sertifikalarını NFT formatında dağıtmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Son dönemde popülerleşen ve giderek daha da adını duyacağımız blokzincir (blockchain) teknolojisinin bizlere kazandırdığı NFT’ler (Non-Fungible Token), dijital bir varlığın özgün ve değiştirilemez şekilde saklanarak, transfer edilebilmesine olanak sağlıyor. Bu sayede 38 şanslı Denizcimiz, ömür boyu kaybolmayacak, hatta torunlarına miras bırakabilecekleri sertifikalarına kavuştular. NEOHUB olarak sektörümüze yön veren girişim ve yaklaşımlarımız ile girişimcilik ekosisteminin gelişimi için çalışmaya devam edeceğiz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri İnstagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Keiretsu Forum Türkiye 2021’de Türkiye Startup Ekosisteminin En Aktif Melek Yatırım Ağı Oldu

18 Yaş Altı Küçüklerin Sömestir Tatilinde Katılabileceği Etkinlikler

OpenSea’deki bug kullanıcıların yüz binlerce dolar kaybetmesine sebep oldu !

Tiktok’a Gelen Yeni Özellikler

Twitter’dan Yeni Özellik: ‘Flock’

Online alışverişte ocak ayında iki kat daha fazla alışveriş yaptık!

Serra Taş

Müzikten, spordan ve gezmekten keyif alan bir üniversite öğrencisiyim. Her gün yeni bilgiler keşfedip bu bilgileri paylaşmak, farkındalık yaratmak, insanların hayatlarına biraz olsun iyi bir şekilde dokunabilmek ise beni ben yapan motive kaynaklarım.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.