Tiktok’a Gelen Yeni Özellikler

tiktok

Sosyal medya platformları, gün geçtikçe kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmak adına bünyesine yeni özellikler ekliyor. Birçok farklı mecrada hakim olduğumuz birtakım özellikler artık Tiktok’ta da yerini alacak. Test edilen bu özellikler arasında Bitmojiye benzeyen Avatarlar, grup sohbetleri, canlı yayınlar, canlı yayınlarda kullanabileceğiniz ekran paylaşımı, Twitch’te olduğu gibi bir abonelik sistemi ve aramalarınız için anahtar kelime filtreleri bulunuyor.

Geleceği ve test edildiği konuşulan bu özellikler, Twitter üzerinden Matt Navara tarafından duyuruldu. Matt Navara, popüler sosyal medya platformlarına gelen yeni özellikleri/güncellemeleri erken bir aşamada tespit edip halkla paylaşmasıyla tanınıyor.

Bitmoji Benzeri Avatarlar

En dikkat çeken özelliklerden olan bitmoji benzeri avatarlar ile, avatarınızın eşleşeceği eğlenceli bir yüz ifadesi ile bir selfie çekmek için telefonunuzun kamerasını kullanabilirsiniz, tıpkı Apple’da mevcut olan Bitmoji gibi. Avatarınızın görünümünü tamamen özelleştirebileceksiniz.

tiktok

tiktok

 

TikTok, Aralık ayındaki bir blog gönderisinde

İnsanların ‘Sizin İçin’ sekmesinde görmek istemedikleri içeriklerle ilgili kelimeleri veya hashtag’leri seçmelerine izin verecek bir özellik üzerinde çalışıyoruz.

Bir TikTok sözcüsü, özelliklerin test edildiğini doğrulamış durumda, şu an için denemelerde TikTok kullanıcılarından geri bildirim almayı amaçladıklarını belirtti. Bahsi geçen özelliklerin bir kısmı kullanıcıların geri bildirimi sonucuna göre yayına alınıp/alınmayacak.

Topluluğumuza değer katmanın ve TikTok deneyimini zenginleştirmenin her zaman yeni yollarını düşünüyoruz.

Daha detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Twitter’dan Yeni Özellik: ‘Flock’

Canva Nasıl Kullanılır?

Snapchat, Gençleri Daha İyi Koruyacak Bir Özellik!

Online Alışverişte Ocak Ayında İki Kat Daha Fazla Alışveriş Yaptık!

Sürdürülebilirlik Alanında Girişiminiz mi var ? O halde Solution Challenge Incubation Programı Sizleri bekliyor !

Yıkılmadım Ayaktayım ; Youtube , ‘Youtube Originals’ içeriklerin büyük bir kısmını sonlandırdı

Popüler NFT Pazar yeri OpenSea, Kripto Para Cüzdanı Dharma Labs’i Satın Alıyor

Ayça Doğan

Gezmeyi, hayal kurmayı, yeni kültürleri ve dilleri öğrenmeyi seven bir üniversite öğrencisiyim. Okumak ve devamlı araştırarak kendime bir şeyler katmak ve bunları insanlarla paylaşmak beni ben yapan temel yapı taşlarından.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.