Boğaziçi Üniversitesi Marka Zirvesi

Boğaziçi

Boğaziçi Marka Zirvesi 6-7 Mayıs’ta Boğaziçi Üniversitesi Garanti Kültür Merkezi’nde sizlerle!

Boğaziçi Marka Zirvesi 10. yılında, markaların ruhunu ortaya koyan hikayelerini duayen isimlerden dinleme fırsatı sunuyor. Sporda, sanatta, iş dünyasında ve hepimizin hayatında olan marka ve pazarlama kavramlarını her açıdan ele alacak olan Boğaziçi Marka Zirvesi 10. yılında “it’s all about storytelling” mottosuyla birbirinden değerli konuşmacıları ve ilham veren oturumlarıyla katılımcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Boğaziçi Marka Zirvesi bu sene katılımcılarına GarantiBBVA, Shell, Loreal, Reckitt, Vakko, Philip Morris, BAT ,Mey, Flormar gibi zirve markalarla bir araya gelme fırsatının yanı sıra ilham veren konuşmaları İhsan Özçıtak, Yalçın Pembecioğlu, Onur Yanık, Ahmet Gülüm, Doğan Kabak, Ferhat Albayrak gibi profesyonel isimlerden dinleme fırsatını iki gün boyunca dopdolu bir programla sunacak.

Etkinlik sertifikalıdır ve erken dönem biletleri sınırlı sayıdadır.

Sınırlı sayıdaki erken dönem biletleri için:

Bilet Linki

Detaylı Bilgi İçin:

ikboun.net/bmz/

instagram.com/bogazicimarkazirvesi/

linkedin.com/company/boğaziçi-marka-zirvesi/

twitter.com/ikmarkazirvesi

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Eray Avcı

Kendimi arıyorum, yoldayım, tadını çıkarıyorum

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.