/

Apple’dan Destek Dönüşümü: Artık Sosyal Medya Platformlarından Yardım Etmeyecek

Apple

Apple, kullanıcılarına YouTube, X ve Apple Destek Topluluğu üzerinden sunduğu desteği sona erdiriyor.

MacRumors tarafından yapılan açıklamaya göre artık Apple çatısı altında kullanıcılara X, YouTube ve Apple Destek Topluluğu üzerinden destek hizmeti sunmayacak. Hala çalışma aşamasında olan bu destek dönüşümü kapsamında Apple’ın bu sene içinde Apple Destek Topluluğu için ücretli topluluk uzmanı da dahil olmak üzere sosyal medya destek danışmanı rollerini kapatmayı planladığı da paylaşılan bilgiler arasında.

Yapılan araştırmaların sonucunda 150’den fazla Apple çalışanının bu durumdan etkileneceği saptandı. Fakat Apple çalışanlarını mağdur etmemek adına bu kişilere telefon destek rolüne geçme fırsatı sunacağını açıkladı. Anca bazı destek danışmanlarının bu teklife pek de olumlu yaklaşmadığı belirtildi.

Apple

Apple’ın üzerine çalıştığı destek dönüşümünün 1 Ekim 2023’te yürürlüğe girmesi bekleniyor. Peki 1 Ekim’den sonra Apple müşterilerini neler bekliyor? 1 Ekim’den itibaren Apple müşterileri;

  • X’teki @AppleSupport hesabına attıkları mesajlardan geri dönüş alamayacaklar.
  • Apple Destek YouTube kanalına yüklenen videoların altında bulunan yorumlardan müşterilere teknik yardım desteği sağlanmayacak.
  • Teknik yardım desteğine ihtiyaç duyan müşteriler Apple ile iletişime geçecek.

Apple tarafında kesin bir açıklama yapılmayan bu konu hakkındaki gelişmeleri Girişim Haberleri websitemizden takip edebilirsiniz.

Instagram, Reels Süresini Uzatıyor” içeriğimizin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.