/

Animoca Brands, 100 milyon dolar yatırım aldı!

Animoca Brands

Geçtiğimiz hafta Animoca Brands 45 milyon dolar yatırım ile Japonya operasyonunu güçlendirdiğini açıklamış ve dikkatleri üzerine çekmişti. Şirket, gücünü doğudan almaya devam edeceğini gösteren bir yatırım daha aldı! Bloomberg tarafından aktarılan habere göre Animoca Brands, Singapur’un varlık fonu Temasek liderliğinde 100 milyon dolar daha yatırım aldı.

Animoca Brands 459 milyon dolar yatırım aldı

animaco brands 1

Ancak şu an için Temasek ya da Animoca Brands yatırım haberi hakkında bilgi paylaşımında bulunmadı. Detaylı olarak açıklamanın yakın zaman içerisinde gelmesi bekleniyor. Gerçekleşen bu yeni yatırımın doğrulanması ile Animoca Brands’in yatırım miktarının yaklaşık olarak 459 milyon dolara ulaşmış olması bekleniyor.

Hatırlatmamız gerekir ise şirket, Ocak ayında Liberty City Ventures’un liderliğinin üstlendiği yatırım turunda 358.8 milyon dolar yatırım almış ve o dönem içerisinde şirketin değerlemesi 5 milyar dolar seviyesine çıkmıştı. Ocak ayında gerçekleşen yatırım turuna katılan isimler arasında ise; 10T Holdings, C Ventures, Delta Fund, Gemini Frontier Fund, Gobi Partners Greater Bay Area, Kingsway, L2 Capital, Mirae Asset, Pacific Century Group, ParaFi Capital, Provident, Senator Investment Group, Sequoia China, Smile Group, Stable Asset Management, Soros Fund Management, Wildcat Capital Management ve Winklevoss Capital yer aldı.

1.5 milyar dolarlık portföyü bulunuyor!

Animoca Brands 2

Şimdiye kadar Dapper, OpenSea, Magic Eden,  Niftys ve Flow gibi sektörün önemli isimlerine yatırım yapan Animoca Brands, 340’tan fazla şirkette 1.5 milyar dolar değerinde portföy yatırıma sahip olmasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Mart ayında Blockchain girişimi ConsenSys’e SoftBank ve Microsoft birlikte 450 milyon dolar yatırım yapan Temasek, Şubat ayında ise kripto kredi şirketi Amber Group’un 200 milyon dolarlık yatırım turuna katılım sağlamıştı.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.