12 Nisan Çarşamba Neler Oldu? 📢

20 Kasım Pazartesi Neler Oldu? 📢

12 Nisan Çarşamba Neler Oldu? 📢

📢 Elon Musk Duyurdu

Elon Musk geçtiğimiz BBC röportajında resmi olarak önceden 44 milyar dolar vererek aldığı Twitter’ın resmi çalışan sayısını paylaştı. Elon Musk ilk aldığında toplamda 8 bin Twitter çalışanı vardı. Ancak BBC’ye verdiği röportajda 1.5 bine indiğini remi olarak açıkladı.

11 Mart Salı Neler Oldu? 📢

📱 Teknoloji Devi Logosunu Değiştirdi

Korenin teknoloji devi olan LG Twitter’ın çatı şirketinin değişmesiyle aynı zamanda Huawei’in logosunun değişmesiyle birlikte LG’de logo değişikliğine gitti. LG’nin eski logosu 9 yıllıktı.

12 Mart Çarşamba Neler Oldu? 📢

📱 WhatsApp Hesaplarına 4 Farklı Hesaptan Girebilir

WhatsApp’ın yaklaşmakta olan yeni bir özelliği test edilmek üzere yayına girdi. WhatsApp, geçtiğimiz yıl “Çoklu Cihaz” isimli bir özellik yayınlamıştı. Bu özellik sayesinde kullanıcılar bir hesap üzerinden telefon, masaüstü ve web sürüm bağımsız olarak kullanılıyor. Ancak bu test edilen özellik sayesinde 4 akıllı telefona bağlanabilecek.

12 Mart Çarşamba Neler Oldu? 📢

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.