Ödüllü Kitlesel Fonlama Yöntemiyle Yeni Bir Oyun Girişimi Doğuyor: Apocalyptic Studio

Apocalyptic Studio

Kendi evlerinde kendi odalarında tamamen kendi imkanları ile çalışan ve oyun geliştiren bir grup genç yaptıkları işleri profesyonel düzeye taşımak ve yatırım bulmak için ödüllü kitlesel fonlama projesi başlattı.

Ekip lideri ve proje sahibi Yiğit Alp Aslan’ın dijital oyun sektöründe yeni bir girişim olarak başlatmak istediği Apocalyptic Studio; oyuncuların karar özgürlüğünü merkeze alan interaktif deneyimler ve derinlikli hikayelerle oyunculara unutulmaz deneyimler sunmayı amaçlayan bir oyun stüdyosu olmayı hedefliyor. Oyuncuların tercihlerinin oyun dünyasını etkileyebileceği, karakterlerin kaderini şekillendirebileceği bir deneyim sunmak için tutkuyla çalıştıklarını vurguluyorlar.

Apocalyptic Studio’nun ilk oyunu: Medicevil!

Apocalyptic Studio

Yeni projelerine de şu an devam eden ekibin şimdiye kadar ise geliştirdikleri “Medicevil” oyununa bakacak olursak oyunda; 16. yüzyıl krallıkları içerisinde gezgin bir doktor şehire gelir. İnsanların hastalıklarına şifa ararken ailemizde, şehirde olup bitenleri, kim olduğumuzu keşfettiğimiz gizemli bir hikaye deneyimi sunan oyun birden fazla sona sahip! Unity ile geliştirilen oyunda ameliyat mekaniği, ilaç yapmak için craft mekaniği ve diyalog sistemi var.

Hedeflenen 30.001 TL toplandığında oyun, Steam platformuna yüklenebilecek ancak eğer ödülle destek olursanız erken erişim hakkına sahip olabileceksiniz!

Apocalyptic Studio Oyun severlere ve dijital oyun sektörüne sesleniyor!

Oyun geliştirme süreçlerine destekçilerin katılımını teşvik etmek ve geri bildirimlerini alarak tutku dolu yolculuklarında oyun severlerin topluluk geri bildirimlerine büyük önem veriyorlar. Türkiye’nin dört bir yanındaki etkinliklere aktif olarak katılarak oyuncularla bir araya geliyorlar.

Apocalyptic Studio

Bu şekilde oyuncularla bağlantı kurmanın yanı sıra onları daha yakından tanıma fırsatı bulup oyuncuların beklentilerini doğrudan dinlemeyi gerçek bir ilham kaynağı olarak görmekteler. Oyun stüdyosu kurma hayallerini gerçekleştirmek isteyen Apocalyptic Studio ekibi bu yolda ödül bazlı kitlesel fonlama ile oyun sever ve yatırımcı destekçilerini bekliyor!

Apocalyptic Studio’nun sektöre girişini desteklemek ister misiniz ?

Ödül bazlı kitlesel fonlama yöntemi ile Fongogo platformu üzerinden başlattıkları projede 50 TL’den 1250 TL’ye kadar farklı destek seviyelerinde ödül paketleri bulunuyor. Bu ödüller; 50 TL’ye After Credits ile Teşekkür, 150 TL’ye Gazoz Kapağı 2D Baskılı Rozet ve After Credits, 300 TL’ye 2D Baskılı Kumaş Çanta ve After Credits, 400 TL’ye Medicevil Oyununa Özel Erişim Kodu ve 500 TL’ye TOY Gamification Decards ve After Credits şeklinde kümülatif
çoğalan ödüller şeklinde kitle fonlama platformunda mevcut. Proje detaylarını incelemek ve/veya ödül alarak destek olmak için linki ziyaret edebilirsiniz.

Oyun Girişimi PangeaVR Yatırım Turunda” içeriğimizin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #OyunGirişimciliği Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.