/

Medyaya Fayda ve Bilgi Katan Girişim Wiser Media, Arya VC Öncülüğünde Yatırım Aldı

Wiser Media

Kullanıcılara, medyanın çeşitli alanlarda ürettiği içerikleri faydalı hale getirerek bilgi düzeyinin artırılmasını amaçlayan, “Bilgi Odaklı Pinterest” mottosuyla yoluna devam eden yerli girişim Wiser Media, Arya VC önderliğinde başlayan yatırım turunu başarıyla kapattığını duyurdu.

Başarıyla tamamlanan yatırım turuna MEF Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve 1000 Volt Post Production kurucusu, medya alanında deneyimli ve uzman isimlerden birisi olan Eda Arıkan ile beraber halihazırda Wiser yatırımcıları arasında yer alan Culttech Accelerator da katıldı.

Sosyal medyada birçok içeriği tüketerek dağılan ilgi alanlarımız ve yayılan bilgilerin çeşitliliği karşısında Wiser Media; Youtube, Spotify, Medium ve Substack gibi çeşitli mecralarda üretilen içeriklerin ilgi alanlarına göre tek bir kanal üzerinden takip edilebilmesini mümkün kılan uygulamaları kullanıcılara sunuyor.

Bilgi sahibi olduğumuz birçok şeyi dijital medya kanalları üzerinden öğrenen sosyal medya kullanıcıları için içeriklerin kalite sınıflandırılmasına tabii tutularak, hedefli ve ilgilendiğimiz alanlara yönelik kaliteli içeriklere hızlı ve pratik bir şekilde erişebilmesinin önünü açan dijital ve akıllı bir kütüphane yaratmak için çalışan Wiser, birkaç ay içerisinde içerik tüketicilerine, yapay zekanın dahil edildiği kişisel bir öneri sisteminin devreye alınacağı bilgisini kamuoyuyla paylaştı.  Bu devreye alınacak sistemle ve alınan yatırımla beraber Amerika pazarında büyüme oranlarının artırılması ve karlılık yolunda ölçeklendirilen yeniliklerin artırılması hedefleniyor.

Wiser kurucuları Emre Çubukçu ve Nilsu Derici; bu süreçte Arya VC kurucu ortakları Sanem Tatlıdil ÖzalÖzlem Tümer Eke ve Ahu Büyükkuşoğlu Serter ile çalışmaktan büyük heyecan duyduklarını belirtiyorlar. Yardımları için de Ayşe İnal, Umur Özal, Can Yanyalı, Turan Nacaroğlu, Eren Çamlıkaya, Halil Ali Bezmen, Cem Kapancıoğlu, Pierre-François Marteau, Alexey Kosachev, Janos Barberis ve Supercharger Ventures ekibine teşekkürlerini sunuyorlar.  

Wiser Media’nın bu başarılı adımlarını atmalarını sağlayan tüm ekip üyelerine teşekkür eden kurucular, birlikte büyümekten mutluluk duyduklarını ifade ediyorlar.

*Bültenden Düzenlenmiştir.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #YatırımHaberleri İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.