Whatsapp Fotoğraf ve Videolar İçin “View Once” Bir Kez Görüntüle Özelliğini Duyurdu!

WhatsApp’ta View Once özelliği sayesinde fotoğraflar ve videolar artık bir kereden sonra kaybolabilir.

WhatsApp, kullanıcıların yakında kaybolan fotoğraf ve videolar gönderebileceklerini ve bu hafta özelliğin herkese sunulacağını söyledi. Facebook’un kendi mesajlaşma uygulamasını kullanan herkes, söz konusu medya  gönderilmeden önce tek bir görüntülemeye izin veren View Once Bir Kez Görüntüle modunda bir fotoğraf veya video paylaşabilir. View Once  “Bir kez görüntüle” seçeneği seçili olarak paylaşılan medya, hedeflenen kitle baktıktan sonra açıldı olarak gösterilecektir. 

 

 

View Once

Şirket, yeni özelliğin aşağıdakiler gibi kesinlikle dosya göndermeyecek bir dizi ihtiyaç için faydalı olabileceğini tavsiye ediyor:  Şirket size yalnızca fotoğrafların veya videoların kaybolmasının birinin ekran görüntüsü almasını engellediğini hatırlatmak istiyor. 

  

 

 

Facebook, yeni özelliğin, Mark Zuckerberg’in 2019’da şirket için yeni bir “özel mülkiyet vizyonu” duyurmasından bu yana söylediği , kullanıcılara “mahremiyetleri üzerinde daha fazla kontrol” verme yolunda bir adım olduğunu söyledi. Facebook o zamandan beri çevrimiçi gizliliklerinin kontrolünü insanlardan uzaklaştırmak, çekirdek uygulamadaki izleyici kontrolünü kolaylaştırmak ve WhatsApp’ta mesajların kaybolmasına izin vermek için birkaç hamle yaptı. 

  

 

Şirket ayrıca, gelecekte birlikte çalışabilir hale getirmeyi planladığı tüm mesajlaşma servisleri için uçtan uca şifrelemeyi dağıtma konusunda büyük bir plandan bahsetti. WhatsApp, uçtan uca şifrelemeyi 2016 gibi erken bir tarihte standart olarak etkinleştirdi, ancak karakteristik veri koruma önlemi Messenger ve Instagram için hala yıllar alabilir. 

 

 

View Once 

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

UDO Games, 4.2 Milyon Değerleme İle 420 Bin Dolar Yatırım Aldı!

Keiretsu Forum Türkiye’den Dijital Güzellik Asistanı Melo App’e 5 Milyon TL Değerleme Üzerinden Yatırım Aldı!

HOTELFOREX TOURISTICA – DIANA TRAVEL ARASINDA STRATEJİK ORTAKLIK

Hekimlerin İletişim ve Profesyonel Bilgi Paylaşım Platformu Medklik, Teknolojik Altyapısını B4YO Capital’den Aldığı Yatırımla Daha da Büyütüyor

Tesla, Otonom Sürüş İçin 9.Beta Güncellemesini Yayınladı

Loggle: Yeni Nesil BT Envanter Varlık Yönetimi Aracı

GelecektekiSen, Lise 9,10,11 ve 12.sınıf öğrencilerini TalentsForFuture High School 2021 Yaz Okulu’na davet ediyor.

Efilli: Kişisel Verilerin Korunmasında Yerli Çözüm

TİİBÖT Tarafından 3-4 Temmuz Tarihleri Arasında Düzenlenen Bilişim ve Teknoloji Zirvesine Davetlisiniz!

Girişim Haberleri Ailesini Büyütüyor!

Girişimcilik Ekosistemi 1 Temmuz’da İBB ile Harekete Geçiyor!

Güneş Gözlüğü, Okyanusta Bulunan Plastik Atıklarından Tasarlandı!

 

 

Girişim Haberleri Hakkında Bilmeniz Gerekenler 

 

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz. 

 

 

Sosyal Medya Hesaplarımız 

LinkedIn 

Twitter 

Instagram 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.