////

Userspots’dan Satın Alma Hamlesi: Eğitim Platformu Brick Institue’ı Satın Aldı

Userspots

Teknolojik uygulamalarda kullanıcı deneyimi tasarımına yönelik çalışma ve eğitimler düzenleyen Userspots‘tan yeni satın alma hamlesi geldi. Userspots, Ajans bölümünü eğitim işlerinden ayırarak daha verimli bir iş modeli uygulayabilmek amacıyla, “yeni nesil eğitim platformu” olarak yoluna devam eden eğitim platformu Brick İnstitute‘ı satın aldı. Bu hamleyle Userspots, Türkçe ve İngilizce eğitim platformlarının kalitesinin artırılmasıyla daha fazla ve başarılı kullanıcı deneyimi tasarımcısı yetiştirmeyi hedefliyor.

Kullanıcı Deneyimi tasarımında ajans ile eğitim tarafında birlikte çalışmalar yürüten Userspots, eğitim kısmının daha sağlam ve verimli işleyebilmesi için yeni bir işbirliğine imza attı. Eğitim platformu Brick İnstitute ile işbirliğine giden Userspots, böylelikle eğitim kısmının daha sağlam işleyebilmesi amacıyla ajans ile eğitim tarafını ayırmış oldu.

Userspots

Kurucusu Eran Filiba olan Brick İnstitute, “Ürün Geliştirenlerin Okulu” misyonuyla, çeşitli vaka ve grup çalışmalarıyla uygulama ve ürün geliştirme aşamalarının farklı açılarla eğitimlerini düzenleyerek, deneyimli uygulama geliştiricileri yetiştirme yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Ayrıca eğitim platformu, “Line Lead” misyonuyla, Türkçe ve İngilizce eğitim platformlarının geliştirilip güçlendirilmesiyle, global anlamda başarılı UI/UX yetiştiricilerinin yetiştirilmesini sağlamayı ve bu alana yönelik ekosistemin büyüyüp güçlendirilmesini hedefliyor.

İşbirliği adımının ardından Userspots tarafındaki eğitimler de Brick markasıyla sürdürülecek. Bununla birlikte Eran Filiba da, CEO olarak eğitimlerin ana yürütücülüğünü ve liderliğini yürütecek.

*Meta Connect etkinliğinde ön planda olan yeni trend ve yenilikleri paylaştığımız haberimize buradan erişebilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.