/

Sina Afra’nın kurucusu olduğu Tiko, Housell’ı satın alarak İspanya pazarında gücünü arttırdı!

Tiko

Sina Afra’nın kurucusu olduğu Tiko, dijital gayrimenkul sektöründe yenilikçi adımlar atmaya devam ediyor. Şirket, İspanya pazarındaki konumunu güçlendirme ve gayrimenkul alım-satım süreçlerini dönüştürme misyonu doğrultusunda, İspanya merkezli rakibi Housell’ı satın aldığını duyurdu.

Tiko, bu satın almayla birlikte, İspanya ve Portekiz’de faaliyet gösterdiği bölgelerin sayısını ve portföyündeki gayrimenkul miktarını artırarak, dijital gayrimenkul alanında lider konuma yükselmiş durumda. Housell ile birleşerek, müşterilere daha basitleştirilmiş, verimli ve şeffaf bir gayrimenkul işlem deneyimi sunmayı hedefleyen Tiko, teknolojik yenilikleriyle sektörde fark yaratmayı sürdürecek.

Sina Afra, Tiko’nun İspanya’daki online gayrimenkul pazarında liderliği hedeflediğini ve Housell’in satın alınmasıyla bu hedefe bir adım daha yaklaştıklarını belirtti. Bu stratejik hamlenin, Tiko’nun sürdürülebilir büyüme taahhüdünü güçlendirdiğine dikkat çeken Afra, şirketin gayrimenkul alım satım sürecini yenilemeye olan kararlılığını vurguladı.

Tiko

Tiko’nun başarısı, pazarda sürdürülebilir büyümeye olan bağlılığı ve rakipleri arasında en iyi büyümeyi kaydetmesi de bu hamle ile pekişmiş oldu. AVIV Grubu ile yapılan anlaşma kapsamında, grup Tiko’daki azınlık hissesini koruyarak şirketin gelecekteki gelişimine destek olmaya devam edecek. AVIV Grubu’nun Kurumsal İletişim Direktörü Nicolas Dagousset, Housell’in geçmişte önemli bir müşteri ve satıcı topluluğuna sahip olduğunu ve bu birleşmenin Housell’in gelişimindeki yeni aşamayı temsil ettiğini belirtti.

Tiko’nun ve Housell’in birleşmesiyle, İspanya’da dijital gayrimenkul sektöründe yeni bir dönem başlayacak. Bu birleşme, müşterilere daha geniş bir hizmet yelpazesi sunarken, sektördeki yenilik ve dönüşüm süreçlerini daha da hızlandıracak.

Paris Merkezli Planity, 45 Milyon Euro Topladı!” haberimizin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #YatırımHaberleri İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.