/

Paris Merkezli Planity, 45 Milyon Euro Topladı!

planity

Paris merkezli randevu rezervasyon yazılımı start-up’ı Planity, C Serisi turunda 45 milyon euro toplayarak online güzellik teknolojisi alanında bir Avrupa devi olma yolunda ilerliyor.

2017 yılında Antoine Puymirat, Jérémy Queroy ve Paul Vonderscher tarafından kurulan Planity, Fransa’da popüler bir güzellik randevusu rezervasyon hizmetidir. Almanya ve Belçika’da da önemli bir varlığı olan Planity, platformunda her ay 10 milyondan fazla randevu alındığını açıkladı.

planity

Start-up daha önce 2021 yılında 30 milyon euro topladı ve bugün açıklanan son fonlama ile bugüne kadarki toplam yatırım yaklaşık 100 milyon euroya ulaştı. Bu tur InfraVia Capital Partners, Crédit Mutuel Innovation, Revaia ve Bpifrance Digital Venture tarafından desteklendi.

Planity, Avrupa’daki genişlemesine yatırım yapmak, 300 yeni çalışanı işe almak ve diyalogsal yapay zekayı entegre ederek platformunu geliştirmek için son finansmanı kullanmayı planladığını söyledi.

planity

Şirkete göre, 2.000’i Almanya’da ve 1.000’i Belçika’da olmak üzere 40.000’den fazla işletme platformunu kullanıyor. Planity, geçen yıl yıllık yinelenen gelirde 40 milyon Euro’ya ulaştığını, bunun bir önceki yıla göre 60pc’lik bir artış olduğunu ve artık Güney Avrupa pazarına baktığını söyledi.

InfraVia Capital’in ortağı Guillaume Santamaria, Planity tarafından geliştirilen ve Fransa, Almanya ve Belçika’da etkin bir şekilde uygulanan modelin sektörde küresel ölçekte “güçlü bir eğilime” karşılık geldiğini söyledi.

Apple Vision Pro 2 Çıkış Tarihi Beklenenden Daha Yakın Olabilir!” içeriğimizin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #YatırımHaberleri İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.