/

Efsun Games, 2 Milyon Dolar Değerleme ile İngiltere Merkezli Yatırım Aldı!

Efsun Games

Boğaziçi Üniversitesi’nden genç ve dinamik bir girişimci ekibi olan Efsun Games, başarı dolu bir adım daha atarak İngiltere merkezli bir yatırımdan 2 milyon dolarlık değerleme ile destek aldı. Kuruluşundan bu yana büyük bir ivmeyle ilerleyen şirket, bu yeni yatırım sayesinde büyüme hedeflerini daha da pekiştiriyor.

Efsun Games, son dönemde dikkat çekici projeleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Yakın zamanda, Türkiye’nin popüler eğlence merkezlerinden biri olan Vialand için özel bir mobil oyun geliştiren ekip, bu projeyle sektörde kendine sağlam bir yer edinmeyi başardı. Yatırımın da getirdiği güçle birlikte, şirketin mobil oyun segmentindeki başarılı adımları göz kamaştırıyor.Efsun GamesEfsun Games’in gelecek hedefleri arasında özellikle tycoon oyun türünde iddialı bir çıkış yapmak bulunuyor. Bu türdeki oyunlarla, oyunculara interaktif ve eğlenceli bir deneyim sunmayı amaçlayan şirket, yatırımın sağladığı destekle bu hedefe ulaşmak için adımlarını hızlandırıyor.

Efsun Games’in kurucu ortağı Mehmet Fatih Yıldız, yaptığı açıklamada, “Bizler Boğaziçi Üniversitesi’nin vizyonunu ve dinamizmini taşıyan bir ekip olarak, her zaman yenilikçi projelere imza atmaya odaklandık. Aldığımız bu değerli yatırım ile birlikte, daha büyük hedeflere doğru emin adımlarla ilerleyeceğiz. Tycoon oyun türünde yaptığımız çalışmalarla da oyunseverlere unutulmaz bir deneyim sunacağımıza inanıyoruz,” şeklinde konuştu.Efsun GamesEfsun Games’in, Boğaziçi Üniversiteli genç girişimcilerin başarısını temsil etmesi ve uluslararası arenada önemli bir yatırım alması, Türkiye’nin teknoloji ve girişimcilik ekosisteminin geleceğe yönelik parlak ve umut verici bir göstergesi olarak dikkat çekiyor.

*Bültenden düzenlenmiştir.*

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #YatırımHaberleri İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.