TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! girişimcilik programının 2024 döneminde seçilen girişimler bir araya geldi!

TÜSİAD

TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! girişimcilik programı kapsamında hayata geçirilen hızlandırma programının Girişimcilik Kampı, 26 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında Yeditepe Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti. “İş birliği ve Adaptasyon” ana teması çerçevesinde gerçekleştirilen kampa 14 ekibin yanı sıra konusunda uzman 50’ye yakın konuşmacı katıldı.

Ölçeklendirilebilir, sürdürülebilir ve globalleşme potansiyeli olan erken aşama girişimlere yönelik kurgulanan hızlandırma programı kapsamında 5 aşamalı değerlendirme sürecini başarıyla geçen 14 ekip, yoğun kamp sürecini başarıyla tamamladı. Son gün TÜSİAD’da gerçekleştirilen sunum gününde 14 ekip girişimlerini TÜSİAD üyelerine sundu, sunumların ardından seçilen 10 ekip TÜSİAD üyeleriyle 2.5 ay boyunca çalışma fırsatı yakaladı.

6 gün süren kampta girişimciler, iş modeli doğrulamadan sürdürülebilir girişimciliğe, yurt dışına açılmadan etkin sunum tekniklerine kadar farklı konularda eğitim aldı. Kamp sırasında yapılan atölye çalışmalarında iş fikri sunumlarını geliştiren adaylar, girişimcilik ekosisteminden birçok isimle de tanışma imkânı yakaladı.

Programın bu döneminde, Türkiye İş Bankası ana sponsor, Yeditepe Üniversitesi platin sponsor, Anadolu Efes, BASF Türk, Destek Patent ve Mazars gümüş sponsor, Paribu Hub ise bronz sponsor olarak yer aldı.

TÜSİAD Rehberleriyle Eşleşen Ekipler

  • Merve Yorgancılar – DEBI Assistant
  • Gülesin Atalay – Some Carbon
  • Billur Barlın – Qoordinate
  • Serter Akçalı – Kali
  • Siret Ünsal – RENS
  • Sibel Aysu – İnofa Teknoloji
  • İrem Atay Şimşek – Yedir App
  • Osman Ertürk Özel – Tekno Sürüm
  • Feyyaz Ünal – Yanhak.com
  • Emre Erciyas – SoilBiom
  • Yunus Teksan – Archade AI
  • Meltem Akol – OYEDU

*Bültenden Düzenlenmiştir*

Akiş GYO ve Viveka iş birliğiyle gerçekleştirilen PİM Yatırıma Hazırlık ve Hızlandırma Programı Tamamlandı” haberimizin devamına buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Girişimcilik Programları Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.