TikTok Music Test Sürüşlerine Başladı!

TikTok Music

Sosyal medya lideri TikTok , müzik alanında da faaliyet göstermeye hazırlanıyor. ByteDance tarafından piyasaya sürülen TikTok Music, Beta programıyla birçok ülkede yayınlandı.

Son yılların en popüler sosyal medya uygulamalarından olan TikTok, üzerinde çalıştığı yeniliklerle daha fazla kullanıcıya ulaşmak için çabalıyor. Bu amaç doğrultusunda geçtiğimiz Temmuz’da, müzik alanına giriş yapacağını duyuran ByteDance, test sürüşlerine başladı.

TikTok Music Beta Programı Avustralya, Meksika ve Singapur’da Açıldı!

TikTok MusicTikTok Music, ilk olarak Brezilya ve Endonezya’da testlerine başladı. Geçtiğimiz günlerde ise Beta programını Avustralya, Meksika ve Singapur’da da yayınladı. Kullanıcı adayları kapalı beta testine katılmak için App Store veya Google Play Store’dan TikTok Music uygulamasını indirecekler. Tüm katılımcılar, hizmetin üç aylık ücretsiz deneme sürümünü alacak. Bu üç aylık deneme sürümünde kullanıcılar TikTok hesaplarıyla TikTok Music’i senkronize ederek test edecekler.

TikTok Music Özellikleri Neler Olacak?

TikTok MusicKullanıcılar TikTok’ta keşfettiği bir şarkıyı TikTok Music’te dinleneyebilecek. Çevrim içi şarkı dinleme ve çevrim dışı şarkı indirme gibi özellikleri olacağı da bilinenler arasında.TikTok CEO’su Alex Zhu’nun açıklamasına göre yeni platform, her türden müziksever için değerli bir kaynak olacak. Ayrıca uygulamada TikTok’taki dans videolarında yer alan şarkılar için özel listeler olacak. Bu sayede sosyal medyada viral olmuş şarkıları bulmak daha kolay hale gelecek.TikTok Music aboneliği, Avustralya’da aylık 8,16 dolar, Meksika’da 6,86 doları ve Singapur’da 7,48 ABD dolar tutarında olacak. Uygulamanın ücretsiz katmanının ise reklamlı olması bekleniyor.,

TikTok Music Beta Programı Türkiye’ye Gelecek Mi?

Yaklaşık olarak 27 milyon Türk TikTok kullanıcısına sahip olan ByteDance, TikTok Music uygulamasını  Türkiye’ye gelmesiyle ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.