Threads’ten Hesaplar Arası Geçişi Kolaylaştıran Özellik

Threads'a Anket ve GIF

Threads kullanıcıları geliştirilen yeni özellik sayesinde artık hesaplar arasında daha kolay bir şekilde geçiş yapabilecekler.

Meta’nın Twitter’a rakip olarak konumlandırdığı Threads uygulaması, geçtiğimiz temmuz ayında kullanıma sunulmuştu. Ancak platform, bazı eksiklikleri nedeniyle kullanıcılarını tatmin etmekte zorlanmıştı. Bu nedenle, Threads ekibi hızla yeni özellikler ekleyerek kullanıcı deneyimini geliştirmeye çalışıyor.

Son güncelleme ile birlikte, Threads kullanıcıları artık oturumu kapatmadan farklı hesaplar arasında geçiş yapabilecekler. Bu özellik, kullanıcılara kolaylık sağlayacak ve platformun daha cazip hale gelmesine yardımcı olacak. Yeni özellik, Threads resmi profili tarafından duyuruldu ve uygulamanın en son sürümünü kullanan kullanıcılar tarafından kullanılabilecek.

Threads

Kullanıcılar, sekme çubuğundaki profil düğmesine dokunup basılı tutarak yeni bir menü açabilecekler ve farklı hesaplar arasında geçiş yapabilecekler. Bu, özellikle birden fazla hesap kullanan kullanıcılar için oldukça kullanışlı olacak. Şu an için, bir cihaza eklenebilecek maksimum hesap sayısı hakkında herhangi bir bilgi verilmedi.

Ayrıca, Threads’in yakın gelecekte “düzenleme” butonu eklemesi bekleniyor. İddialara göre, kullanıcılar bir gönderi paylaştıktan sonra beş dakika içinde düzenleme yapabilecekler. Bu özellik, içeriklerini daha iyi yönetmek isteyen kullanıcılar için önemli bir güncelleme olacak. Yeni özellikler, Threads platformunun kullanıcılarına daha fazla esneklik ve kontrol sağlama amacı taşıyor.

Spotify’da Müzik Dinlemenin Kişisel Hali: Jam” içeriğimizin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.