Bırakın Telefonunuz Şarj Durumuna Göre Duvar Kağıdına Kendi Karar Versin!

Ben Vessey, telefon duvar kağıtlarına yepyeni bir bakış açısı getirerek telefonunuzun şarj durumuna göre duvar kağıdı değiştirmesine imkan sağlıyor!

Zaman zaman telefonumuzun şarj yüzdesine bakmayı unutabilir ve telefonumuzu şarja takmaya fırsat bulamadan, şarjının biterek kapanmasına sebep olabiliriz. Özellikle telefonla acil bir işimiz olduğunda, bu durum büyük bir probleme yol açabilir. Ancak, Ben Vessey tarafından tasarlanan duvar kağıtları, telefonunuzun şarj yüzdesine göre duvar kağıdının değişmesine ve duvar kağıdından yola çıkarak kullanıcıların, cihazlarının şarjıyla ilgili bilgi sahibi olmalarına olanak sağlıyor.

Telefonun Şarj Durumuyla Değişen Duvar Kağıdı

Duvar kağıtları, sadece cihazın şarj durumuyla ilgili değil. Aynı zamanda sıklıkla duvar kağıdı değiştirmeyi seven bir kullanıcıysanız ve dinamik duvar kağıtlarını seviyorsanız bu tasarımlar, size göre olabilir! Ürünlerin detayına bakacak olursak şu anda, 4 farklı pakette ve her bir pakette 3 set duvar kağıdı şeklinde sunulmaktadır. Bu 3’lü set duvar kağıtları cihazın şarj yüzdesi yüksekken, cihaz şarj ediliyorken ve cihaz düşük şarj seviyesine sahipken farklı duvar kağıtları kullanıyor. Böylece, kullanıcılar hem yorulmadan farklı duvar kağıtlarına sahip olabiliyor hem de cihazlarının şarj durumlarıyla ilgili bilgi sahibi olabiliyorlar.

Dinamik tasarımlarla ilgili Ben Vessey’in sitesinde şu cümlelere yer verildi:İPhone’unuzun küçük pil simgesini fark etmediğiniz için hiç gücünüz tükendi mi? Belki de telefonunuzu şarj etmek için prize taktınız ve daha sonra fişin doğru şekilde takılmadığını ve pillerinizin bittiğini fark ettiniz mi? Evet, ben de… bu Dinamo duvar kağıtlarını işte bu yüzden yarattım.”

Ürünler, ilgi çekici ve estetik tasarımlara sahip ancak, belirttiğimiz gibi onlar sıradan duvar kağıtları değil, aynı zamanda cihazın şarj durumuyla ilgili kullanıcıların dikkatini çeken bir tasarım. Ayrıca, duvar kağıtlarının iphone6s’den iphone12 pro max’e kadar birçok cihazda çalışabildiğini belirtelim.

Duvar kağıtları hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak, fiyatlandırmayla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

İlham Almaya Devam Edin!

Vid2Vid Cameo Sayesinde Görüntülü Konferans Görüşmelerinden Kaçabileceksiniz

Shine Türbinleri Rüzgar Enerjisini Her Yerde Kullanılabilir Hale Getirmeyi Hedefliyor

“Furniture For All” Kampanyasıyla IKEA Uzaylılar İçin Montaj Kılavuzu Hazırladı!

HAVAYI TEMİZLEYEN OTOMOBİL: AIRO

Oyuncak Üreticisi LEGO Geri Dönüştürülebilir Lego Blokları Üzerinde Çalışıyor!

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.