TEİD Akademi’nin 9. dönemi başlıyor

TEİD Akademi “Kurumsal Etik ve Uyum Yönetimi” Sertifika Programı 9. dönem kayıtları başladı. Akademide ilk ders 17 Eylül 2021 tarihinde başlayacak. Online platformda yapılacak derslere Türkiye’nin her yerinden ulaşılabilecek.

 

TEİD Akademi

Eğitim İçeriği

TEİD Akademi’nin 45 saatlik eğitim içeriğinde, Etik Nedir? İş Etiği Nedir, Kurumsal Yönetimde İş Etiğinin Yeri Nedir, Ulusal ve Uluslararası Hukuki Altyapılar Nelerdir, Kurumsal Risk Haritası Nasıl Çıkartılır, Etik Kod Nasıl Yazılır, Etik ve Uyum Programı Nasıl Hazırlanmalıdır, İhbar ve Danışma Hatları Nasıl Kurulmalıdır, Gelen ihbarlar Nasıl Değerlendirilmeli, Soruşturma Teknikleri Nelerdir, Şirket İçi Uyum İhlallerinde İş Hukuku Ve Ceza Hukuku Uygulamaları Nelerdir, Kurum içi Etik Kültür Nasıl Oluşturulur, Etik Liderlik Nedir, Etik Programının İç ve Dış İletişimi Nasıl Yapılır, İş Ortaklarıyla olan İlişkilerde Uyum Beklentiler, Rekabet Uyum Programı Nasıl Kurulur, Kişisel Verilerin Korunması Mevzuatına Uyum Programı Nasıl Kurulur, Sürdürülebilirlik ve Etik İlişkisi Nedir gibi konular teorik bilgiler ve pratik deneyimlerle birlikte ele alınacak.

TEİD Akademi

 

Eğitimin Amacı

“Kurumsal Etik ve Uyum Yönetimi” Sertifika Programı sonucunda katılımcılar; şirketlerinin yerel ve küresel pazarlardaki etik ve uyum risklerini yönetecek, etik ve uyum programlarını yaratabilecek, çalışanlar için bu konularda eğitimler hazırlayabilecek ve etik değerlerinin şirketin iş yapma tarzına yansımasını sağlayacak adımları atabilecekler.

Şirketlerin Yönetim Kurulu üyelerine, hukuk müşavirlerine, uyum yöneticilerine, insan kaynakları, denetim ve kurumsal iletişim fonksiyonlarında çalışanlara, etik ve uyum konusunda uzmanlaşmak isteyen serbest meslek sahibi hukukçu ve müşavirlere yönelik olan program sonunda mezunlar etik ve uyum yöneticisi olarak şirketlerde görev alabilecekler.

TEİD Akademi

 

Türkiye’nin her yerinden ulaşabilirsiniz

TEİD Akademi’nin 9.dönem ilk dersi 17 Eylül 2021 tarihinde başlarken, online platformda yapılacak derslere katılımcılar Türkiye’nin her yerinden ulaşabilecek. Dersler 17 – 18 – 24 – 25 Eylül 2021 ve 1 – 2 – 8 – 9 – 15 – 16 – 22 – 23 Ekim 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek. INpracticum Bitirme Tezi Sunum ve Mezuniyet ise 23 ve 24 Aralık 2021’de olacak. İş dünyasının önemli kurumlarında etik ve uyum konuları üzerinde çalışan veya bu konuda danışmanlık veren uzman eğitmen kadrosu tarafından verilen ve 32 ders başlığı bulunan eğitim Cuma günleri öğleden sonra ve Cumartesi günleri sabahtan gerçekleştirilecek

TEİD Akademi Kasım 2016’dan bugüne dek 8 sertifika döneminde 170 Etik ve Uyum Yöneticisini mezun etti. TEİD Etik ve İtibar Derneği, TEİD Akademi Eğitim Komitesi ve TEİD Akademi eğitmenlerinden oluşan bir komite tarafından hayata geçirilen “Kurumsal Etik ve Uyum Yönetimi” Sertifika Programı her dönem güncel gelişmeler ışığında revize edilmekte ve zenginleştirilmektedir.

Detaylı bilgi için: https://www.teidakademi.com/

Kayıt için: https://tr.surveymonkey.com/r/Akademi9Donem2021

 

Detaylı bilgi için:

Etik ve İtibar Derneği : 0216 580 90 34 / info@teid. org.tr

Haber Atölyesi -0216  545 01 03

TEİD MİSYON-VİZYON

TEİD – Etik ve İtibar Derneği (TEİD), etik ve uyum risklerinin etkin yönetimi, dürüstlük, hesap verilebilirlik ve şeffaflık konularında farkındalık düzeyinin arttırılması ve iş etiğinin ülkemizde faaliyet gösteren şirketlerin kültürünün ayrılmaz bir parçası haline gelmesi amacı ile 2010 yılında kuruldu. TEİD bugün, Türkiye GSMH’nın yüzde 15’ini oluşturan ve 400 binin üzerinde çalışana istihdam sağlayan, sektörlerinde büyük öneme sahip 160’dan fazla kurumsal üyesi ile çalışmalarına devam etmektedir.

Finansal verilerle birlikte bir şirketin başarısının tanımlanmasında, dünya genelinde sorumlu vatandaşlık, sürdürülebilir üretim politikalarının etkinliği, inovasyon politikaları, etik kurallara uyum ile itibar gibi faktörlerin de önemli olduğu gerçeğiyle hareket eden TEİD; Türkiye Cumhuriyeti’nin BM ve OECD nezdinde taraf olduğu yolsuzlukla mücadele anlaşmalarının hayata geçirilmesinde de özel sektör koordinasyonu görevini sürdürmektedir. Bununla birlikte TEİD, etik risklerin yönetimi alanında dünyada var olan değerlerin Türkiye’ye taşınmasında etkin rol oynayarak, bu doğrultuda TRACE International Türkiye Temsilciliği, Global Ethics Network Bölge Temsilciliği, European Business Ethics Network üyeliği, Basel Institute on Governance çalışma grubu üyeliği ve OECD Yolsuzlukla Mücadele Çalışma Grubu ve Bölgesel Danışma Kurulu üyeliği görevlerini de yürütmektedir.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

10 Failures That Cannot Stop Jeff Bezos

Daha İyi Bir Uyku İçin 6 İpucu

Usersdot 2,9 Milyon Liralık Yatırım Aldı

Günün Son Saatlerini Daha İyi Değerlendirmek İçin 6 Akşam Rutini Tavisiyesi

DİA Yazılım İnsan Kaynağını %30 Büyüttü!

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.