2022 Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali Nedir?

2008 yılında ilki düzenlenen Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali, sürdürülebilirlik kavramının hayatımızda büyük bir yeri olması ve doğru anlaşılmasını amaçlayan, her geçen yıl daha da farkındalık yaratan sürdürülebilirlik hareketlerinden biri olarak biliniyor.

14 yıldır devam eden festival pandemide de adını Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali ‘Evde’ olarak güncelleyip hiç ara vermeden izleyicilerini bilgilendirmeye ve farkındalık kazandırmaya devam etti.

Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali 2022 Gerçekleşecek Mi?

2021 yılında gerçekleşen festival 1-5 Aralık tarihlerinde Surdurulebiliryasam.net’de çevrimiçi olarak izleyiciler ile buluşmuştu. Her sene olduğu gibi 2021 yılında da sürdürülebilirlik konusunu merkezine almış belgesellerin yer aldığı bu festivalin 2022 yılındaki tarihi ve belgeselleri net değil fakat hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. Bu festivali sabırsızlıkla bekleyenler için cevabımız “tabii ki de gerçekleşecek!” olduğundan çok mutluyuz.

Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali 2021’de Hangi Belgeseller Seyirci İle Buluşmuştu?

  1. %25 Devrimi
  2. Barınak
  3. Cereyan Eden Devrim: Dönüşen Toplum
  4. Çare
  5. Çobanın Şarkısı
  6. Çöpdeniz
  7. Çözümler
  8. Değişimin Tohumları: Bilinçli Ticaretin Gücü
  9. Güç Biziz
  10. Hidrojen Keşfetmek
  11. İNGA Ağacı İle Yaşamın Dönüşümü
  12. Kara Rota
  13. Mavi Gelecek
  14. Mısır Tohumunun Koruyucuları
  15. Nanodünya: Doğanın Görünmez Gerçekleri
  16. Ortak Zemine Davet
  17. Plankton
  18. Sıfırdan da İyi
  19. Su Boyu Yansımalar
  20. Tibetli Su Hasadı
  21. Ütopyaya Giden Yol

2021 yılında birbirinden değerli bu belgeseller ile sürdürülebilirlik yolunda ışık saçarak tüm izleyicilere bir umut olan bu film festivalinin 2022 seçkisini kesinlikle kaçırmamalısınız. Daha sürdürülebilir hayat için birlik olma zamanı!

Dilerseniz festivalin gerçekleşeceği tarihi bu sayfadan takip edebilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri İnstagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

 

Serra Taş

Müzikten, spordan ve gezmekten keyif alan bir üniversite öğrencisiyim. Her gün yeni bilgiler keşfedip bu bilgileri paylaşmak, farkındalık yaratmak, insanların hayatlarına biraz olsun iyi bir şekilde dokunabilmek ise beni ben yapan motive kaynaklarım.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.