/

Slack, Yapay Zeka Destekli Arama ve Özetleme Özellikleriyle Güncellendi!

slack

Slack, kurumsal planlar için bir dizi yapay zekâ özelliğini kullanıma sunuyor. Bu sayede kaçırdıklarınızı öğrenmek için düzinelerce eski mesaj arasında gezinmek zorunda kalmayacaksınız.

Slack, ileti dizilerinin özetlerini ve kanal özetlerini sunan ve aynı zamanda işte neler olup bittiğiyle ilgili sorular sormanıza olanak tanıyan bir dizi yerleşik yapay zekâ özelliğini kullanıma sunuyor. İşyeri yönetim platformu Slack AI‘ı ilk olarak geçen yıl test etmeye başladı, ancak şimdi Slack Enterprise kullanıcıları için ücretli bir eklenti olarak kullanıma sunuluyor.

Birinin sizi etiketlediği belirli bir ileti dizisinin gerisinde kaldıysanız, Slack AI’yı kullanarak konuşmanın tam bir özetini ve kimin ne söylediğini öğrenebilirsiniz. Ayrıca kanallarda devam eden sohbetin bir özetini almanın bir yolu da var.

Slack

Slack AI’nın yalnızca okunmamış mesajları, son yedi gün içinde açılan mesajları veya seçtiğiniz bir zaman diliminde gönderilen mesajları özetlemesini sağlamak için bir kanalın sağ üst köşesindeki yıldız simgesini seçebilirsiniz. Bu, özellikle birkaç günlüğüne dışarıda olduğunuzda ve işte neler olup bittiğini bilmeniz gerektiğinde yararlı olacaktır.

Slack AI ayrıca, üzerinde çalıştığınız belirli bir proje veya işyeri politikalarınız hakkında, Slack’te bahsedildiklerini varsayarak soru sormanıza da izin verecektir. Yapay zeka aracı, merak ettiğiniz konular hakkında sizi bilgilendirmek için “ilgili mesajları” kullanacak ve hatta iş yerinizin Slack’inde kullanılan kısaltmaları tanımlamak için bile kullanılabilecek.

slack

Platformun yapay zekası, Slack’e bağlanan diğer bazı uygulamalarla da entegre olacak ve bağlantı önizlemelerinde Notion belgelerinin özetlerini almak veya Box’ta depolanan bir şey hakkında soru sormak gibi şeyler yapmanıza olanak tanıyacak.

Bu özellik paketine ek olarak Slack, bilgileri özetlemek ve önceliklendirmek için daha fazla araç geliştirdiğini söylüyor. Ayrıca, düzinelerce mesaj arasında gezinmek için zamanınız olmadığında seçtiğiniz kanallardan önemli noktaları sunacak yeni bir özet özelliği de oluşturuyor. Slack ayrıca, iş arkadaşlarınıza sizin için mesaj yazabilen yapay zekalı sohbet robotu Einstein Copilot’un yerel entegrasyonu üzerinde de çalışıyor.

slack

Slack, kullandığı büyük dil modellerinin (LLM’ler) doğrudan Slack içinde barındırıldığını belirterek, “müşteri verilerinin silo halinde kaldığını” ve “diğer müşterilere hizmet vermek için kullanılmayacağını” ekliyor. Şirket ayrıca LLM’leri eğitmek için müşteri verilerini kullanmayacağını da belirtti. Slack AI şimdilik yalnızca ABD ve Birleşik Krallık İngilizcesinde kullanılabiliyor, yakında başka diller ve planlar için de destek sunulacak.

Akıllı Dijital Pazarlama Görevleri Oluşturan Grower Kullanıma Açıldı” içeriğimizin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #YapayZeka Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.