Skyflow’a 30 Milyon Dolar Yatırım!

Palo Alto, CA merkezli bir veri gizliliği kasası şirketi olan Skyflow, Genişletilmiş B Serisi finansmanında 30 milyon dolar topladı. Şirket, fonları operasyonlarını ve iş erişimini genişletmek için kullanmayı planlıyor.

CEO Anshu Sharma liderliğindeki Skyflow, şirketlerin müşterilerinin en hassas verilerini izole etme, koruma ve yönetme yöntemlerini basitleştirmek için kurulmuş bir veri gizliliği ve yapay zeka gizliliği şirketidir. Küresel veri gizliliği kasaları ağı ile çözüm, dünyanın her yerinden LLM’leri güvenli bir şekilde uygulamak ve karmaşık veri yerelleştirme gereksinimlerini karşılamak isteyen şirketlere olanak tanır. Skyflow’un küresel veri gizliliği kasası altyapısı, halihazırda 150’den fazla ülke için bölgesel ve ulusal veri yerelleştirme gereksinimlerini karşılayarak müşterilerin hassas verileri faaliyet gösterdikleri her yerde kolayca izole etmelerine, korumalarına, yönetmelerine ve yerelleştirmelerine olanak tanıyor.

skyflow

Şirketler için kullanıcı verilerini depolayan bir yazılım hizmeti sağlayıcısı olan Skyflow, B Serisi finansman turunu genişletmek için 30 milyon dolar topladı. Tur, Khosla Ventures ve mevcut yatırımcılar Mouro Capital, Foundation Capital ve Canvas Ventures tarafından yönetildi.

Şirketten yapılan açıklamada, en son sermaye infüzyonunun, gelişmekte olan bir pazarda Büyük Dil Modelleri (LLM’ler) için hassas veri korumasının hızla benimsenmesini takip ettiği belirtildi.

Observe, Yapay Zekâ Platformu İçin 115 Milyon Dolar Topladı!” içeriğimizin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #YatırımHaberleri İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.